Οι δηλώσεις των πρωταθλητών

Πρόδρομος Πετρίδης: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες και στους προπονητές. Επίσης θέλω να πω ευχαριστώ στον μεγάλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ που έδειξαν πόσο δυνατοί είναι» ανέφερε αρχικά ο κ. Πετρίδης, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε αν περίμενε να τελειώσει τόσο πετυχημένο η χρονιά, μετά και την ανάληψη της προεδρίας. «Δεν περίμενα να είναι τόσο πετυχημένο. Κάναμε το triple, το backtoback και έχουμε και συνέχεια». Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης «Ήταν το πιο γλυκό πρωτάθλημα. Όσα χρόνια είμαι εδώ, ήταν το πιο γλυκό. Με όλες τις συνθήκες που υπήρχαν, τα νομικά, τα δικαστικά, τα εφετεία… Όλη η ταλαιπωρία, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μας. Είχαμε όμως τα αποθέματα και γράψαμε ιστορία. Είμαι πανευτυχής που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Είμαι περήφανος που φορώ το περιβρχιόνιο σε αυτές τις ένδοξες στιγμές».

Για την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ…

«Θέλουμε να πανηγυρίσουμε πάρα πολύ αυτό το πρωτάθλημα. Θέλω όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, στον εξώστη για να το πανηγυρίσουμε. Για την Ευρώπη έχουμε πολύ χρόνο ακόμα. Ο στόχος είναι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα θέλουμε να ζήσουμε τη στιγμή, να ζήσουμε το παρών».

Σιέρινταν

«Το γκολ μου έδωσε το πρωτάθλημα και νιώθω χαρούμενος. Δεν είναι μόνο το δικό μου γκολ αλλά η προσπάθεια όλης της ομάδα, απλά έτυχε εγώ να σκοράρω και να πάρουμε τη νίκη που μας έδωσε τον τίτλο. Η προσπάθεια ήταν ομαδική, εγώ έκανα την δουλειά μου» είπε αρχικά ο Σέρινταν ο οποίος για τα πέντε φετινά του γκολ είπε:

«Είμαι και λίγο απογοητευμένος γιατί πέτυχα μόνο 5 γκολ όμως το τέλος είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που τελείωσε το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσω τη νέα χρονιά κι εγώ και η ομάδα μου για ακόμα καλύτερα πράγματα».

Τόμας Ντε Βινσέντι«Είναι πολύ μεγάλο πρωτάθλημα. Αφιερωμένο στον Κακά. Δουλέψαμε σκληρά. Θέλω να συνεχίσω στο ΑΠΟΕΛ. Τώρα θα πάω να ξεκουραστώ με την οικογένεια μου, είμαι μόνος εδώ και θα δούμε στην συνέχεια για το μέλλον. Τώρα είναι η ώρα να το γιορτάσουμε»

Αλωνεύτης«Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, που μου έκαναν αυτό το δώρο. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά, να πανηγυρίζουμε ένα νταμπλ σε μια δύσκολη χρονιά για όλους μας»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!