Οι δυσκολίες του καλύτερου δρόμου

Ο Δώνης συνέχισε από εκεί που έμεινε ο προπονητής της Ελσίνκι στη δική του δημοσιογραφικη κάνοντας αναφορά στον περίεργο και δύσκολο αγωνιστικό χωρο του Sorena ενω πρόετρεψε τους παίκτες να σεβαστούν την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος που τους εφερε σήμερα στο δρόμο των θεωρητικά δυνατών ομάδων. Ο προπονητής μας επισήμανε οτι θα είναι δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια ομαδα που την έχουν αναλύσει από κάθε άποψη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Να σεβαστούμε την προσπάθεια που κάναμε την περσινή χρονιά. Είχαμε ένα στόχο. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος που θα μας δώσει ένα καλύτερο δρόμο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτό το αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας σ’ έναν περίεργο και δύσκολο αγωνιστικό χώρο.

Όταν υπάρχουν παιχνίδια που καθορίζουν τους στόχους, τότε είναι και τα πιο σημαντικά. Αυτά τα δύο παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά, αφού εάν καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, τότε θα είναι πιο απελευθερωμένη στη συνέχεια σε πολλά επίπεδα. Η Ελσίνκι είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Έχουμε αναλύσει τα πάντα. Θα ήταν περίεργο να μην έχω αποφασίσει για την ενδεκάδα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!