Οι «παγιδευμένοι» του 204 και 206

Μπορεί το επίσημο ΑΠΟΕΛ να παρουσιάζει τα εισιτήρια διαρκείας ως πιο φτηνά σε σχέση με τα περσινά αλλά δεν είναι λίγοι οι οπαδοί μας που εκφράζουν τη δυσφορία τους για τη συνεχιζόμενη άρνηση των υπευθύνων να ενεργούν πιο πελατοκεντρικά. Μια πρώτη άποψη καταγράφηκε στο Εσύ το είπες όπου γίνεται μια ανάλυση της έκπτωσης που λαμβάνει κάποιος που είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας στην ανατολική κερκίδα. Εμείς θα αναδείξουμε ένα άλλο θέμα που προέκυψε και για το οποίο έχουμε δεχτεί δεκάδεςemail και αφορά τα τμήματα 204 και 206 της δυτικής κερκίδας του ΓΣΠ.

Με έκπληξη οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας στο συγκεκριμένο τμήμα διαπίστωσαν ότι ενώ μέχρι πέρσι το συγκεκριμένο τμήμα συγκαταλεγόταν στην κατηγορία silver από φέτος ανήκει στην κατηγορία gold. Σαν αποτέλεσμα της απόφασης αυτής όσοι επιθυμούν να ανανεώσουν πρέπει να πληρώσουν 560 ευρώ αντί 408 που πλήρωναν εδώ και χρόνια.

Η παντελής έλλειψη ευαισθησίας και ενδιαφέροντος από πλευράς ΑΠΟΕΛ επιβεβαιώνεται από τις εναλλακτικές επιλογές που δίνει σε όσους κατέχουν εισιτήριο διαρκείας στα συγκεκριμένα τμήματα αλλά αδυνατούν να διαθέσουν 560 ευρώ με το δικαιολογητικό ότι θα κάθονται πλέον σε πιο αναπαυτικά καθίσματα. Το παράλογο της υπόθεσης είναι ότι δεν τους δίνουν επιλογή για κάποια άλλη καλή θέση στην κατηγορία silver έτσι θα πρέπει να περιμένουν να ανανεώσουν όλοι και να μπουν μαζί με τους υπόλοιπους στη σειρά για να εξασφαλίσουν μια θέση κάπου μέσα στο γήπεδο.

Το πιθανότερο σενάριο είναι οι οπαδοί μας να διαμαρτυρηθούν και στη συνέχεια να ανανεώσουν δίνοντας το ποσό που απαιτείται για να θεωρούνται πλέον χρυσοί. Ίσως του χρόνου οι υπεύθυνοι κρίνουν ότι θα πρέπει και τα τμήματα 203 και 207 να γίνουν gold στην προσπάθεια τους να μεγιστοποιήσουν τα έσοδα της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Το ερώτημα που τίθεται όμως είναι κατά πόσο η τιμολογιακή πολιτική είναι πελατοκεντρική ή αν βασίζεται στην αρρώστια 6-7 χιλιάδων ανθρώπων για τον ΑΠΟΕΛ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!