Οι υπερβολές των μμε και η υπόσχεση Ιωνά

Είμαστε οι πρώτοι που διαχρονικά κακίζουμε την αντιΑΠΟΕΛ συμπεριφορά μερίδας οπαδών μας. Πιστεύουμε επίσης ακράδαντα ότι τόσο η διοίκηση όσο και οι οργανωμένοι δεν έκαναν εδώ και χρόνια όλα όσα έπρεπε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η σημερινή μη ελέγξιμη κατάσταση. Η νότια κερκίδα του ΑΠΟΕΛ από πέρσι και με εξαίρεση ελάχιστους αγώνες αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με βαθύτερα αίτια για τα οποία θα επανέλθουμε. Μετά τη χτεσινή μας αναφορά για την κατάντια μας σήμερα πρέπει να πούμε κάποια πράγματα για τις γνωστές πλέον υπερβολές των μέσων μαζική ενημέρωσης αλλά και για την αστυνομία. Οι υπερβολές και οι παραπλανητικοί τίτλοι εξυπηρετούν καναλάρχες και όχι μόνο αλλά δεν είναι λόγω των αλητών που κινδύνευσαν μικρά παιδιά.

Κινδύνευσαν χιλιάδες άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας γιατί η αστυνομία έκρινε ότι πρέπει να κάνει χρήση δακρυγόνων σε ένα χώρο όπου μαζεύτηκαν χιλιάδες άτομα. Επαναλαμβάνουμε ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τους δικούς μας αλλά υπάρχουν καταγγελίες για υπέρμετρη βία από μμαδιτες οι οποίοι είναι γνωστοί αριστεροί της πρώην φρουράς του ανίκανου.

Σε κάθε περίπτωση είναι εξωφρενικό που δεν έγινε ούτε μια σύλληψη.

Ο Ιωνάς Νικολάου ως αρμόδιος υπουργός και οπαδός του ΑΠΟΕΛ έχει καθήκον να χειριστεί το θέμα αφού όλα έγιναν μπροστά του. Σήμερα σε δηλώσεις του είπε τα εξής:

«Αύριο τελειώνουν τα πάντα. Η αστυνομία θα τεθεί ενώπιον των ευθυνών της. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ζήτησα να μην πέσουν δακρυγόνα και δεν μου άκουσαν. Έβλεπα μικρά παιδιά να κλαίνε και να μην μπορούν να αναπνεύσουν και έτρεμα από τα νεύρα μου. Θα είμαι αμείλικτος αύριο».

Αναφερόμενος στους οπαδούς που έκαναν τα επεισόδια, είπε ότι αύριο το πρωί θα έχει στα χέρια του φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τα επεισόδια. «Δεν θα γλυτώσει κανένας ταραξίας. Δεν γίνετε να μην έγιναν συλλήψεις. Όσοι συμμετείχαν θα πληρώσουν».

Αναμένουμε λοιπόν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!