Ουδέν νεότερο

Ο τίτλος αφορά τις εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο που είναι ασφαλώς το φλέγον θέμα στην ομάδα μας αυτή τη στιγμή. Γράφαμε και χτες ότι οι επόμενες 48 ώρες θεωρούνται κρίσιμες αφού από την περασμένη εβδομάδα η διοίκηση κατέθεσε τις προτάσεις της σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Διανύουμε πλέον το δεύτερο 24ωρο και όπως όλοι έτσι και οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού αναμένουν απαντήσεις. Όπως είναι φυσιολογικό η Κύπρος δεν αποτελεί top προορισμό για πολλούς και αν το δέλεαρ της πιθανής συμμετοχής στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης δεν πείσει, τότε ο Γιοβάνοβιτς θα αναγκαστεί να στρέψει άλλου την προσοχή του. Η αναμονή αναγκάζει και μεγάλη μερίδα των μέσων ενημέρωσης να καταφεύγουν σε γενικές αναφορές και εκτιμήσεις για το πότε θα λάβουμε το επόμενο sms ή και στο ότι η μεταγραφή καθυστερεί έτσι ώστε να συνδυαστεί με την κυκλοφορία των season tickets προκειμένου αυτά να έχουν περισσότερη ζήτηση. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει αφού ναι μεν υπάρχει ο στόχος του να κλείσει ακόμα μια μεταγραφή αυτή την εβδομάδα αλλά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα αυτό θα γίνει πραγματικότητα. Πέραν τούτου η σύνδεση μεταγραφής και season tickets είναι άδικη για την πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Θεωρούμε ότι κανείς μας δεν περιμένει την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή που έμεινε ελεύθερος και μάλλον ελάχιστοι θα τον γνωρίζουν για να πειστεί ότι αξίζει τον κόπο να αγοράσει ένα διαρκείας.

 Σήμερα όπως έχει ήδη γίνει γνωστό η διοίκηση θα παραθέσει δημοσιογραφική διάσκεψη στην οποία θα ενημέρωση για όλα όσα αφορούν τα season tickets της νέας χρονιάς. Όπως έχει ήδη διαρρεύσει η καινοτομία σχετίζεται με ένα σχέδιο πιστότητας που θα δίνει προτεραιότητα για εξασφάλιση εισιτηρίου στους εκτός έδρας αγώνες αφού σε κάποιους υπάρχει τρομερή ζήτηση. Κατά τα άλλα δεν αναμένεται να υπάρξουν ουσιαστικές διαφορές σε σχέση με τα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα και το ζητούμενο είναι να «πιάσουμε» την περσινή επίδοση και σε δεύτερη φάση να την ξεπεράσουμε.

Αγωνία και για τις φανέλεςΗ δίψα του κόσμου για οτιδήποτε σχετικό με τον ΑΠΟΕΛ επιβεβαιώνεται και στο θέμα της νέας επίσημης εμφάνισης. Όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν τις νέες εμφανίσεις, να τις κρίνουν (και αυτές!) αλλά και να αγοράσουν αυτή που θα τους αρέσει περισσότερο. Η προσπάθεια μας να παρουσιάσουμε τη στολή όπως εμείς τη φανταζόμαστε έδωσε την αφορμή για να ανοίξει σχετικό θέμα συζήτησης και στο φόρουμ, όπου καταγράφονται ενδιαφέρουσες απόψεις. Οι πιο προχωρημένοι μάλιστα καταθέτουν και τους δικά τους σχέδια για το πώς πρέπει να είναι η φανέλα του ΑΠΟΕΛ!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!