Ο ΑΠΟΕΛ θα κρίνει τα πάντα

Έχει πράγματι καλή ομάδα φέτος ο Εθνικός Άχνας και στην έδρα του δείχνει να είναι πιο απαιτητικός από ποτέ. Ο ΑΠΟΕΛ όμως είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο και αυτή που πρέπει να δείξει απόψε ότι έχει τον τρόπο για να φύγει νικήτρια από το Δασάκι. Σήμερα είναι η μέρα όπου και στην πράξη οι παίκτες αλλά και ο προπονητής μας θα πρέπει να αποδείξουν ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας σκέφτονταν πράγματι μόνο τον σημερινό αγώνα και όχι αυτόν με την Παρί που ακολουθεί. Μπήκαμε στον καθοριστικό Νοέμβρη όπου θα δοκιμαστεί ξανά το βάθος και η ποιότητα του ρόστερ μας. Η εκτελεστική δεινότητα του Τζιμπούρ που άρχισε να βοηθά έδωσε τη νίκη στους τελευταίους αγώνες αλλά θα πρέπει να έχουμε βοήθειες και από τον Ντε Βινσέτι που ακόμα ψάχνεται.

Ο Δώνης θα προχωρήσει και πάλι σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε μια προσπάθεια να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα. Ο Μοράις αναμένεται να πάρει θέση δίπλα από τον Βινίσιους και το μεγαλύτερο ερώτημα είναι αν ο προπονητής μας κρίνει ότι υπάρχει δυνατότητα να μείνει στον πάγκο ο Μαντούκα.

Αν συμβεί αυτό τότε θα δούμε επιθετικό δίδυμο τους Τζιμπούρ – Σιέρινταν με τους Ντε Βινσέτι και Εφραίμ να καλύπτουν τα δυο άκρα. Το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να φτάσει με το σωστό τρόπο η μπάλα στην αντίπαλη περιοχή έτσι ώστε να έρθει το γκολ. Δεν κάνουμε αναφορά στον Αλωνεύτη ο οποίος μπορεί να έχει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια όταν είναι καλά γιατί ισως είναι δύσκολο να τον δούμε βασικό.

Η ομάδα του Απόστολου Μακρίδη θα προσπαθήσει να μας αιφνιδιάσει με τις αντεπιθέσεις της αλλά και την ικανότητα της στις στημένες φάσεις. Ξέροντας τα δυνατά τους σημεία θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε σωστά έτσι ώστε να μην αιφνιδιαστούμε.

Τα υπόλοιπα στο γήπεδο νοουμένου οτι οι καιρικές συνθήκες δεν θα το μετατρέψουν σε πισίνα..

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!