Ο Δώνης το παλεύει

Ο Δώνης προσπαθεί το τελευταίο διάστημα μέσω των τοποθετήσεων του να ξυπνήσει τον ΑΠΟΕΛ ελπίζοντας ότι αυτό θα μπορέσει να επαναφέρει τον χαμένο εγωισμό και τσαμπουκά στην ομάδα μας. Οι δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Δόξα ότι «μόνο όσοι παίχτες μπορούν θα συνεχίσουν μαζί μας» και ότι «κατεβάσαμε το επίπεδο της ομάδας»  ήταν τοποθετήσεις που στόχο είχαν  να δημιουργήσουν ένα μικρό ηλεκτροσόκ ανάμεσα στους παίχτες, ελπίζοντας ότι θα φέρει κάποιο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στη δημοσιογραφική διάσκεψη της Πέμπτης έστειλε και πάλι μηνύματα, με κύριους αποδέκτες  και πάλι τους παίχτες. Μίλησε δημόσια για τις απαιτήσεις του προς τους ποδοσφαιριστές του, παρουσίασε  ως κάτι θετικό την πίεση που υπάρχει  και μίλησε ανοιχτά για την μέθοδο που χρησιμοποιεί στα αποδυτήρια όσον αφορά τις τιμωρίες για παραπτώματα.

Στο επίσημο πρόγραμμα της χτεσινής αναμετρήσεις, αποδέκτες των δηλώσεων του προπονητή μας ήταν οι οπαδοί της ομάδας. «Είμαι σίγουρος ότι το ΓΣΠ θα είναι καμίνι και ότι οι οπαδοί μας θα μας στηρίζουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χτες μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για όλα τα θετικά που μπορούμε να αποκομίσουμε από την εμφάνισή μας, κρατώντας ως κύριο στοιχείο το πάθος και την διάθεση που είχε η ομάδα μας. Παραδέχτηκε επίσης ότι η πρόκριση χάθηκε στην Γαλλία αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να κοιτάζουμε το παρελθόν.

Αν προσθέσουμε στις πιο πάνω τοποθετήσεις του προπονητή μας και τις προ δεκαπενθημέρου δηλώσεις του για τα διοικητικά και τον προγραμματισμό, μπορούμε να διακρίνουμε ότι ο Δώνης κάνει απεγνωσμένα μέχρι στιγμής μια δύσκολη προσπάθεια να περάσει επικοινωνιακά τα δικά του μηνύματα προς όλους.  Διοίκηση (νυν και μέλλουσα), ποδοσφαιριστές, κόσμος αλλά και δημοσιογράφοι έγιναν αποδέκτες των τοποθετήσεων του προπονητή σε μια προσπάθεια να αλλάξει κάτι από το παθητικό συναίσθημα που διακατέχει από άκρη σε άκρη την ομάδα μας.

Δυστυχώς όμως, στην κατάσταση την οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα μας  δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορούν να αλλάξουν το κλίμα. Το μόνο γιατρικό είναι οι νίκες και τα θετικά συνεχόμενα αποτελέσματα. Για να επέλθει ο ενθουσιασμός ανάμεσα στον κόσμο θα πρέπει άμεσα η ομάδα να βρει την χαμένη της αυτοπεποίθηση για να μπορέσει να ξαναμπεί σε τροχιά τίτλου. Σε αντίθετη περίπτωση δεν μπορεί κανείς  και με κανένα επικοινωνιακό τρόπο να αλλάξει τα σε βάρος μας δεδομένα.

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!