Ο κίνδυνος της υποτροπής

Ο αντίπαλος και η διοργάνωση είναι τέτοια που μαγεύουν τους πάντες και πρώτα από όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι και οι πρωταγωνιστές. Δεν υπάρχει κανείς που να θέλει να λείψει από τα ραντεβού απέναντι στους καλύτερους παίκτες του κόσμου, ενώ για κάποιους αρκεί και το να είναι απλά στην αποστολή. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια οι τραυματίες παίκτες μας έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να κερδίσουν την μάχη με το χρόνο και να τεθούν στη διάθεση του Δώνη. Ο προπονητής μας καλείται πλέον να αποφασίσει ποιοι εκ των Αντωνιάδη, Γκόμες, Αλωνεύτη και Μαντούκα που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών, μπορούν να βρεθούν στο αρχικό σχήμα σε ένα αγώνα υψηλών εντάσεων όπου απαιτείται πολύ τρέξιμο προκειμένου να δυσκολέψουμε την Παρί.

Ο Δώνης γνωρίζει το βαθμό ετοιμότητας των παικτών και πως παρά τη θέληση όλων να αγωνιστούν αυτό που έχει σημασία είναι να μην προκύψει κάποια υποτροπή που θα τους κρατήσει εκτός για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ο αγώνας με την Παρί είναι σημαντικός και ο ΑΠΟΕΛ καλείται να δώσει όλες του τις δυνάμεις για να μας κάνει και πάλι περήφανους αλλά όχι σε βαθμό που θα θέσει σε κίνδυνο την υγεία και διαθεσιμότητα οπουδήποτε ενόψει των αγώνων που ακολουθούν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!