Ο κόσμος θέλει Μπάρτσα

Με αγωνία όλοι αναμένουν την κλήρωση των ομίλων και το τελευταίο δημοψήφισμα επιβεβαιώνει ότι η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα που θέλει η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου να τεθεί επικεφαλής του ομίλου μας. Η καλύτερη ομάδα στον κόσμο είναι ισχυρό κίνητρο και πόλος έλξης για τους πάντες όχι όμως για τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι για ευνόητους λόγους θέλουν να αποφύγουμε τον Μέσι και την παρέα του. Η διαφορετική προσέγγιση επιβεβαιώνει αυτό που λέμε και γράφουν πλέον όλοι ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει ξεφύγει. Ξέφυγε γιατί όλοι στον Αρχάγγελο με μπροστάρη τον Γιοβάνοβιτς βάζουν τον πήχη ακόμα και εκεί που η πλειοψηφία των οπαδών δεν έχει την ανάγκη να τον βάλει. Η κλήρωση είναι μόνο λίγες ώρες μακριά και είναι ανούσιο να μπούμε στη λογική να διαλέξουμε αντιπάλους. Εξάλλου δεν υπάρχει τέτοια πολυτέλεια όταν ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα που επιθυμούν όλοι να έχουν στον όμιλο τους.

Ας θυμηθούμε ξανά όμως τα 4 γκρουπ και ας απολαύσουμε όλοι την κλήρωση στην οποία το καμάρι της Κύπρο θα δώσει και πάλι το παρών του.

1ο ΓκρουπΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία) Μπαρτσελόνα (Ισπανία)Τσέλσι (Αγγλία) Μπάγερν ΜονάχουΆρσεναλ (Αγγλία)Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) Πόρτο (Πορτογαλία) Ίντερ (Ιταλία)

2ο Γκρουπ Μίλαν (Ιταλία) Λιόν (Γαλλία) Σαχτάρ (Ουκρανία) Βαλένθια (Ισπανία) Μπενφίκα (Πορτογαλία) Βιγιαρεάλ (Ισπανία) ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) Μαρσέιγ (Γαλλία)

3ο ΓκρουπΖενίτ (Ρωσία) Αγιαξ (Ολλανδία) Λεβερκούζεν (Γερμανία) Ολυμπιακός (Ελλάδα) Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) Λιλ (Γαλλία)Βασιλεία (Ελβετία)Μπάτε (Λευκορωσία)

4ο Γκρουπ Ντόρτμουντ (Γερμανία) Νάπολι (Ιταλία) Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)Τραμπζονσπόρ (Τουρκία)Γκενκ (Βέλγιο) Οτελούλ Γκαλάτι (Ρουμανία)Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!