Ο οργανωμένοι για τα επεισόδια

Με ανακοίνωση του ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ τοποθετείται για τα επεισόδια που έγιναν στο Τσίρειο και οδήγησαν στην έκδοση διατάγματος κράτησης 9 οπαδών μας. Ουσιαστικά οι οργανωμένοι θεωρούν προσχεδιασμένα από πλευράς αστυνομίας τα επεισόδια ενώ τονίζουν ότι υπήρξαν προκλήσεις και βάναυση συμπεριφορά από μέλη της αστυνομικής δύναμης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: Κατ’αρχήν, ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ δεν  λειτουργεί όπως οι πολιτικοί ή όπως κάποιους διοικούντες μας δηλαδή με τον αποπροσανατολισμό. Εμείς, έχουμε το σθένος να αναλάβουμε την ευθύνη για τα λάθη που μας αναλογούν!

Πέρα αυτού ας αναφέρουμε τα χρονικά. Η καλοστημένη παγίδα του πεισματάρη «κύριου» υπουργού έλαβε φως από την πρώτη στιγμή αφού φαίνεται δεν του άρεσε καθόλου το κράξιμο για την απομάκρυνση των οργανωμένων και απλού κόσμου από τα γήπεδα με αφορμή την «κάρτα της μίζας».

Αρχικά, περνώντας από ταλαιπωρία και ελέγχους «τρομοκρατών» στις εισόδους ακόμα και μετά την έναρξη του αγώνα, για πρώτη φορά στην ιστορία των παιχνιδιών κάποιοι «κατά λάθος» άφησαν ανοιχτή την είσοδο πρόσβασης κερκίδας-γηπέδου στην μεριά των οργανωμένων, και πάλι ως δια μαγείας δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη (όπως πάντα) πίσω από την εστία – κάτω από την οθόνη. Να αναφέρουμε επίσης ότι σε προηγούμενα παιχνίδια με ΑΕΛ και Απόλλων, προκλήθηκαν εντάσεις με ανθρώπους της ασφάλειας του γηπέδου και με αστυνομία αφού οπαδοί μας μπήκαν στον χώρο του στίβου πηδώντας (αφού δεν μας άνοιγαν την πόρτα) για ανάρτηση «πανό» αδικοχαμένου αδελφού μας.

Συνεχίζοντας μετά το γκολ της ομάδας μας και καθώς η πόρτα ήταν ανοιχτή και χωρίς προστασία, μεμονωμένοι οπαδοί μας μπήκαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν. Μετά από οδηγίες μας βρέθηκαν πίσω στην κερκίδα. Κάπου εκεί κατέφθασε και η αστυνομική δύναμη να επιβάλει την τάξη που η ίδια άφησε να εξαπλωθεί και στις δύο μεριές. Κάπου εκεί όλα ξεκίνησαν αφού μέχρι το τέλος του παιχνιδιού η ενοχλητική και προκλητική στάση της αστυνομίας,  κατάφερε να επηρεάσει τον κόσμο μας και να μας αποπροσανατολίσει από τον κύριο σκοπό μας.  Έτσι εξηγείται και η άμεση οπισθοχώρησή τους μετά το δεύτερο γκολ πανηγυρίζοντας και βρίζοντας τις μανάδες μας. Εκεί έγινε και ανταλλαγή αντικειμένων, μάλιστα ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ, γιατί τα όργανα της τάξης έριχναν από ξύλα μέχρι καρέκλες και πλακάκια στους οπαδούς μας. Video υπάρχουν μπόλικα και με τα πρόσωπα τους να φαίνονται. Άραγε θα είναι καταζητούμενοι αύριο;

Δεν μας έφταναν όλα αυτά, μετά το τέλος του παιχνιδιού οδήγησαν τα λεωφορεία στο γήπεδο, έβαλαν τους οπαδούς μας σε σημεία σαν τους όμηρους και συνέλαβαν 41 οπαδούς μας για τον τρισμέγιστο λόγο «ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΜΕΝΟΙ!!». Λες και η μάνικα του πυροσβέστη δεν χτυπούσε στο ψαχνό όποιον νάνε. Τότε άρχισαν, να κτυπούν στα τυφλά, αθώους, να βρίζουν νεκρούς συγγενείς οπαδών μας και να πατούν με τις μπότες τους οπαδούς μας χωρίς παπούτσια λες και είμαστε σε βασανιστήρια εν καιρώ αποικιοκρατίας.

Ξέρουμε τι γίνεται, αλλά λυπούμαστε που δεν το καταλαβαίνει και  ο υπόλοιπος ΑΠΟΕΛίστικος κόσμος. Η εξαφάνιση του ΑΠΟΕΛισμού βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και εμείς μένουμε απαθείς!

Όμως δεν μασάμε.. Δεν σταματάμε.. ΤΩΡΑ ξεκινάμε!!

Τα λέμε..

Υ.Γ.1 – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ!

Υ.Γ.2 – Αν είμαστε Ιωνάκια με 41 συλλήψεις φανταστείτε πόσο εύστοχα είναι τα πανό σας.

Υ.Γ.3 – Κράτα ρε Θρύλε γερά, πρωταθλητή να σε δούμε ΞΑΝΑ!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!