Αποφασισμένος και συνειδητοποιημένος

Ο Τόρστεν Φινκ παρουσιάστηκε επίσημα σήμερα από τη διοίκηση και μέσα από τις δηλώσεις του επιβεβαιώνεται ότι πρόκειται για έναν προπονητή που ξέρει τι πρέπει να κάνει προκειμένου να διορθώσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα μας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσει ο Φίνκ στη σημερινή του παρουσίαση: Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ σε αυτό τον μεγάλο σύλλογο. Ο ΑΠΟΕΛ είναι κάθε χρόνο σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είχα πολλές συναντήσεις με όλους στο ΔΣ και αποφάσισα να έρθω εδώ σε ένα σύλλογο με μεγάλες φιλοδοξίες που πρωταγωνιστεί. Ήρθα εδώ για να κερδίσω τον τίτλο και να παμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για αυτό ήρθα.

Είδα την ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής. Τα πρώτα 25 λεπτά ήταν πολύ καλά όχι όμως και η συνέχεια. Το Β’ Ημίχρονο χάσαμε τον έλεγχο. Για αυτό αποφάσισα να μείνω εδώ πέρα και να βοηθήσω άμεσα. Ούτε καν τα ρούχα μου δεν έχω μαζί μου επειδή θέλω να μάθω γρήγορα την ομάδα. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Θέλω να δουλέψω με τους νέους παίκτες. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια και με τις μεταγραφές

Είδα δύο παιχνίδια την Ομόνοια και τον Απόλλωνα και το ποδόσφαιρο εδώ βρίσκεται σε καλό επίπεδο όμως πιστεύω ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα.

Για την φυσική κατάσταση: Όλοι μιλάνε για την φυσική κατάσταση των παικτών μου όμως δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα. Δεν γίνεται να τρέχεις τόσα χιλιόμετρα κόντρα στον Άγιαξ και τώρα να υπάρχει πρόβλημα.  Δεν γίνεται μια ομάδα να καταρρέει στα 45 λεπτά. Πρέπει να το δούμε αυτό και να πάμε σε πιο ψηλό επίπεδο.

Από πλευράς διοίκησης ο Πρόδρομος Πετρίδης ανέφερε τα ακόλουθα: Σας καλωσορίζουμε στην παρουσίαση του νέου τεχνικού Τόρστεν Φινκ. Μετά την αποδέσμευση του κ. Δώνη εμείς φροντίσαμε να φτιάξουμε μια λίστα με υποψηφίους. Θεωρούμε μεγάλο επίτευγμα που φέραμε αυτά τα ονόματα στην Κύπρο. Μετά από εποικοδομητική συζήτηση και τις ιδέες και την ιστορία του ως προπονητής ο κ. Φινκ κέρδισε ομόφωνα όλους όσους ασχολήθηκαν με την πρόσληψη του. Ήταν πολύ εύκολη η συζήτηση για το οικονομικό και συμβατή με τους όρους που έχουμε θέσει. Έχουμε συμφωνία με προοπτική για την επόμενη σεζόν. Θα πλαισιώνεται από δύο συνεργάτες. Ο ένας έρχεται σήμερα και ο άλλος την Πέμπτη. Τα υπόλοιπα είναι σε εξέλιξη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!