Ο στόχος του ΑΠΟΕΛ στο Champions League

Ο Πρόδρομος Πετρίδης στις δηλώσεις του σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο έδωσε το στίγμα εν όψη της έναρξης τον αγωνιστικών μας υποχρεώσεων στους Ομίλους του Champions League. Ο πρόεδρος της ομάδας έθεσε την κατάκτηση της 3ης θέσης στον όμιλο, ως την φετινή επιδίωξη του ΑΠΟΕΛ στην διοργάνωση, κάτι που σίγουρα δίνει μια ξεκάθαρη εικόνα τι θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε. ‎Ο στόχος της κατάκτησης της θέσης στον όμιλο που οδηγεί στο Γιουροπα αποτελεί αναμφίβολα ένα μεγαλεπήβολο και εξαιρετικά δύσκολο στόχο. Η Μπαρτσελόνα, η Παρί και ο Άγιαξ είναι ο πολύ καλός λόγος. Το μέγεθος των συλλόγων και η τεράστια ευρωπαϊκή ιστορία τους, προβάλει και το μέγεθος του άθλου που καλείται να επιτύχει ο Δώνης και οι ποδοσφαιριστές του.

Αντικειμενικά, το να τερματίσουμε στην 3η θέση του Ομίλου σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεπεράσουμε τουλάχιστον μια ομάδα στην βαθμολογία που θα προκύψει μέσα από τους έξι μεταξύ μας αγώνες. Οι οπαδοί αλλά και οι διοικούντες του ΑΠΟΕΛ μεταφράζουν ‎ μια τέτοια πιθανότητα στο να τερματίσουμε πάνω από τον Αγιαξ. Οποιοδήποτε βαθμολογικό κέρδος στους αγώνες απέναντι σε Μπαρτσελονα και Παρι Σεν Ζερμέν θα είναι έκπληξη μεγατόνων.

Ο ΑΠΟΕΛ στην σύγχρονη ευρωπαϊκή του πορεία κατάφερε να διαψεύσει αρκετές φορές τα προγνωστικά και τις προβλέψεις. Στην πρώτη του συμμετοχή έχασε την πρόκριση στο γκολ ενώ στην δεύτερη έκανε όλη την ποδοσφαιρική υφήλιο να υποκλιθεί στο πάθος και την αποφασιστικότητα με την πρόκριση στους 8. Ως ΑΠΟΕΛ είναι στην φύση μας να αγωνιζόμαστε και να πολεμούμε χωρίς να υπολογίζουμε μεγέθη. Η προσπάθεια αυτή την φορά έχει τεράστιο βαθμό δυσκολίας και το αναγνωρίσουν όλοι.

Ο Δωνης έστειλε το μήνυμα ότι δεν πάμε για τις εμπειρίες και ο Παρντο ‎ζήτησε να μην υποτιμήσουμε τους εαυτούς μας. Οι επιτυχίες έρχονται μέσα από τους αγώνες και οι μάχες δίνονται μέσα στο γήπεδο. Εκεί θα παλέψουμε όλοι και θα δούμε το αποτέλεσμα στο τέλος.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!