Πάμε Λευκόθεο;

Φαίνεται πως η σφαγή της προηγούμενης αγωνιστικής είχε και ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό δεν είναι άλλο από την κινητοποίηση του κόσμου που όπως διαγράφεται θα προσέλθει μαζικά στο Λευκόθεο μετά από αρκετές αγωνιστικές απουσίας θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει τη συμπαράσταση του στη μάχη που δίνει το Σωματείο να κρατήσει το τμήμα και να πρωταγωνιστεί. Το αποψινό παιχνίδι θεωρείται σαν μια δοκιμή της αναγεννημένης ομάδας του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην πιο δυνατή μέχρι στιγμής ομάδα του πρωταθλήματος. Ο Κεραυνός κατάφερε να στελεχωθεί από καλούς, δυνατούς και γρήγορους παίχτες αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος όπου δαπανούσε υπέρογκα ποσά με κινήσεις εντυπωσιασμού. Η αποστολή μας είναι δύσκολη, αλλά στο Λευκόθεο με τους οπαδούς μας και με απόδοση στα επίπεδα του παιχνιδιού με την Έθα η ομάδα μας μπορεί.

Μια νίκη, εκτός από την ανύψωση του ηθικού, είναι αναγκαία και για βαθμολογικούς σκοπούς. Ο ρεαλιστικός στόχος μετά το χαμένο έδαφος του πρώτου γύρου είναι η τετράδα και αφού χάθηκε το παιχνίδι με την ομάδα της Έγκωμης, με τον τρόπο που χάθηκε, η μάχη θα γίνει με την Άεκ. Πιθανή νίκη επί του Kεραυνού δίνει στον ΑΠΟΕΛ το προβάδισμα έχοντας κατά νου πως σε 2 αγωνιστικές αντιμετωπίζουμε την Άεκ εντός έδρας.

Έχει γίνει παράδοση τα τελευταία χρόνια να μην παίρνει το πρωτάθλημα η ομάδα που τελειώνει πρώτη στη κανονική διάρκεια και αυτό κάνει τους διοικούντες να ελπίζουν πως όλα μπορούν να συμβούν. Ο Λίνος Γαβριήλ έχει καταφέρει να δέσει κάπως την ομάδα και με 2-3 αλλαγές παιχτών δείχνει πως μπορεί για κάτι καλύτερο. Ο κόσμος πρέπει να δώσει το μήνυμα στους παίχτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση ότι είναι δίπλα τους και στηρίζει το ταλαιπωρημένο Σωματείο. Η είσοδος είναι δωρεάν για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ενώ για τους υπόλοιπους η γενική είσοδος είναι 10 Ευρώ.

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!