Πάντα πρώτοι

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση (24/11/10)

Με την ομάδα να βρίσκεται πλέων στο +5 από τη δεύτερη αεκ και στο +7 από την ομάδα της κυβέρνησης συνεχίζουμε τον ασταμάτητο καλπασμό μας προς την κατάκτηση του 21ου πρωταθλήματος στην ιστορία μας.

Πέραν των 9000 πορτοκαλί βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή στο στάδιο ΓΣΠ σπρώχνοντας έτσι τον ΑΠΟΕΛ σε μια ακόμη νίκη, η οποία σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα της ομάδας των πολυεκατομυρίων και των κίτρινων φακέλων μας επιτρέπει να ατενίζουμε το μέλλον με περισσή αισιοδοξία, αλλά με συγκέντρωση και προσήλωση για την υλοποίηση των στόχων μας.

Νίκη και για την καλαθοσφαιρική ομάδα του Θρύλου η οποία μπροστά στον κόσμο μας κέρδισε και τον φιλόδοξο κεραυνό, παραμένοντας έτσι αήττητη στην κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μπροστά μας αυτή την εβδομάδα η ομάδα του ολυμπιακού Λευκωσίας, στο καμίνι του ΓΣΠ, στις 18:00 του Σαββάτου (27/11/10). Καλούμε για άλλη μια φορά τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών, γεμίζοντας τις τρεις κερκίδες που μας αναλογούν.

Το οίκημα του Συνδέσμου θα είναι ανοικτό όπως πάντα, και καλούμε όλα τα αδέλφια όπως γίνουνε ένα με την πορεία μας η οποία θα αναχωρήσει στις 16:30.

Ασταμάτητο τραγούδι, τσαμπουκάς, πίστη και ΑΠΟΕΛισμός = ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΤΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!