Παιδική χαρά με παππούδες το ΓΣΠ!

Η ΚΟΠ με ανακοίνωση της θυμίζει ότι στους αγώνες που διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών μπορούν να δίνουν το παρών τους παιδιά κάτω των 12 ετών αν συνοδεύονται από τις μητέρες τους. Μπορούν επίσης να πάνε στο ΓΣΠ για τους αγώνες μας με την Άχνα και τον Απόλλων όσοι οπαδοί μας είναι πέραν των 65 ετών. Αυτά συμβαίνουν ότι οι λίγοι που αυτοαποκαλούνται ζώα κάνουν ότι θέλουν με την ανοχή ή και ανικανότητα των υπευθύνων.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΟΠ:

Στους αγώνες με τον Εθνικό Άχνας στη 19η αγωνιστική και με τον Απόλλωνα στην 21η αγωνιστική θα εκτίσει την ποινή διεξαγωγής δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών το ΑΠΟΕΛ, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα του Κυπέλλου Coca – Cola.

Η ποινή επιβλήθηκε από τη Δικαστική Επιτροπή για τα σοβαρά επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕΛ στο Τσίρειο Στάδιο.

Στους αγώνες αυτούς θα ισχύσει η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας σε σχέση με τις ποινές κεκλεισμένων των θυρών.Ο κανονισμός αυτός προνοεί ότι σε περίπτωση επιβολής ποινής κεκλεισμένων των θυρών για αγώνα ή αγώνες σε Σωματείο, πέραν των 40 ατόμων που θα δικαιούνται να εισέλθουν στο στάδιο με βάση τον κατάλογο που στέλλουν στην ΚΟΠ τα Σωματεία, δικαίωμα εισόδου στο στάδιο θα έχουν συνταξιούχοι πέραν των 65 ετών και παιδιά μέχρι 12 ετών, εφόσον συνοδεύονται από τις μητέρες τους.Τόσο οι συνταξιούχοι, όσο και τα παιδιά με τις μητέρες τους πρέπει να αγοράζουν εισιτήριο και στην είσοδο του σταδίου, να επιδεικνύουν την πολιτική τους ταυτότητα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!