Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση

Καταρχάς, ευχόμαστε στους απανταχού Έλληνες Χριστός Ανέστη. Πριν ασχοληθούμε με το θέμα της Φιέστας, ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ θα θέλαμε να τοποθετηθούμε σχετικά με την προσπάθεια κάποιων γενίτσαρων να κάψουν Ελληνικές σημαίες καθώς και με τις δηλώσεις του κυρίου Πατσατζόγλου. Ευτυχώς που κάποιοι ευαισθητοποιήθηκαν έστω και την υστάτη και εμπόδισαν την βεβήλωση της σημαίας μας, γεγονός που έχουμε παρακολουθήσει μόνο από δύο τηλεοπτικά κανάλια. Για τα υπόλοιπα μ.μ.ε. δεν ήταν καν γεγονός προς προβολή. Βλέπετε γεγονότα προς σχολιασμό και προβολή, είναι όσα αφορούν τους «τούρκους αδελφούς». Δεν περιμέναμε από κανένα κυβερνώντα και μή, να καταδικάσει το περιστατικό. Ποτέ δεν το έκαναν. Από την άλλη, η ηγεσία και ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας συνεχίζουν τις διακοπές της Λαμπρής. Έπαιζε το ΑΠΟΕΛ καλαθόσφαιρα για να κινδυνεύει η ακεραιότητα της Τουρκικής αποστολής και έπρεπε να ασχοληθούν; Ό κόσμος πλέον κρίνει κύριοι. Αυτό μόνο να ξέρετε.

Στα του κυρίου Πατσατζόγλου, δεν είναι η πρώτη φορά που Έλληνες ποδοσφαιριστές αποχωρώντας από την κρατική ομάδα εξέφρασαν την δυσφορία τους για διάφορα τραγελαφικά – προκλητικά τεκταινόμενα που λαμβάνουν χώρα στο συγκεκριμένο ‘σωματείο’. Ο ανθελληνισμός που καλλιεργείτε στις τάξεις της τουρκόφιλης κρατικής ομάδας θεωρούμε ότι είναι η κύρια αιτία των δηλώσεων του κυρίου Πατσατζόγλου και θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι δηλώσεις του δεν είχαν στόχο όλους τους Έλληνες της Κύπρου. Δυστυχώς με την ανοχή των κρατικών μηχανισμών προς τα συγχυσμένα παιδιά του κόκκινου φασισμού, αναγκάζει ανθρώπους από την μητέρα Ελλάδα να εκφράζονται με τέτοιο τρόπο. Όμως ας ερευνήσουν πρώτα το ποιόν των συγκεκριμένων ανθρώπων και ας ρωτήσουν και τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ΑΠΟΕΛ να δουν τι έχουν να πουν, προτού να ξεστομίζουν λόγια προσβλητικά προς εμάς, και πως δήθεν με τους Άγγλους τα πάμε κάλα. Εις απάντηση αυτών, ΕΟΚΑ 55-59.

Το Σάββατο 30/04 όπως είναι γνωστό θα μας δοθεί το τρόπαιο του πρωταθλητή και με το τέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί η φιέστα στα πλαίσια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του 21ου τίτλου στην ιστορία του ενδοξότερου σωματείου της Ελληνικής Κύπρου. Σε συνάντηση που είχαμε με την εταιρεία ΑΠΟΕΛ για ενημέρωση όσων αφορά την διεξαγωγή της φιέστας, μένουμε ευχαριστημένοι και κάνουμε παράκληση σε όλο τον κόσμο να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες των οργανωτών του συνδέσμου για καλύτερη διεκπεραίωση των όσων έχουν προγραμματιστεί. Μοναδικός υπεύθυνος στην επιλογή των συνθημάτων είναι ΜΟΝΟ ο οργανωτής, ενώ είναι σημαντικό ο κάθε ένας απο εμάς να μην αφήσει τον κάθε διπλανό του, να μην συμμετέχει μαζί μας. Η ευθύνη του κάθε ενός απο εμάς είναι να βάλουμε τον διπλανό μας στον παλμό των Πορτοκαλί…20.000 ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ!!!!

Υπενθυμίζουμε ακόμα ότι ο Σύνδεσμος είναι ενάντια της ρίψης αντικειμένων στους αγωνιστικούς χώρους, ειδικά δε κροτίδων.

Τέλος ο Σύνδεσμος καλεί τους απανταχού ΑΠΟΕΛίστες μηχανόβιους όπως προσέλθουν στο οίκημα του Συνδέσμου το αργότερο μέχρι τις 14:30 για να γίνουν ένα με την μεγαλειώδη πομπή προς το Γ.Σ.Π. Στόχος είναι η πραγματοποίηση της μεγαλύτερης πορείας με μοτοσυκλέτες που έγινε ποτέ, πρίν και μετά το τέλος της φιέστας για να συνεχίσουμε το γλέντι στην πόλη που μόνο σε μας ανήκει.

ΥΓ.1. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ Η ΝΟΤΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΚΑΣΚΟΛ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ, ΓΙΑ ΤΟ 21ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ΥΓ.2.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΕΡΙΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΣΚΟΛ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΓΕΙΑ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!