Παρέμβαση Ερωτοκρίτου

Καθησυχαστικός σε όσους αρκούν τα λόγια και οι προγραμματικές δηλώσεις εμφανίστηκε ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ σε σημερινές δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό του Σούπερ Σπορτ. Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου με τη γνωστή του ηρεμία επιχείρησε να στείλει μήνυμα συσπείρωσης τονίζοντας παράλληλα ότι ως διοίκηση δεν είναι διαθετημένη να χάσουν το πρωτάθλημα. Η δήλωση αυτή έχει ιδιαίτερη βαρύτητα αφού δείχνει την αποφασιστικότητα του ιδίου αλλά και των συνεργατών του να πάρουν τα απαραίτητα διορθωτικά μέτρα. Τίθεται θέμα διορθωτικών μέτρων γιατί όπως έχουμε επισημάνει εδώ και καιρό η ομάδα δεν πείθει και δυστυχώς δεν είχαν παρθεί προληπτικά μέτρα αφού όλοι εφησυχάστηκαν από τις δημόσιες και προσωπικές διαβεβαιώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ τόνισε εμφαντικά ότι η διοίκηση περιβάλλει τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές με εμπιστοσύνη και πως αυτοί είναι οι πλέον κατάλληλοι να βρουν τι φταίει και να το διορθώσουν.

Πικρία και απογοήτευση ήταν οι λέξεις που χρησιμοποίησε για να περιγράψει την επόμενη μέρα αλλά και πως οι δυο συνεχόμενες ήττες είναι κάτι πρωτόγνωρο για την ομάδα μας. Είπε παράλληλα ότι αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι και πως βλέπουμε μπροστά αφού είμαστε ακόμα στην πρώτη θέση. Επιχειρώντας να αιτιολογήσει την ήττα από την Αλκή στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου, την απόδοση του τερματοφύλακα και της Αλκής γενικότερα ενώ απέφυγε επιμελώς να σχολιάσει την αποκαρδιωτική εικόνα του ΑΠΟΕΛ μετά την ισοφάριση.

Έβγαλε όμως και την πικρία του για τις ακραίες αντιδράσεις μερίδας οπαδών μας αφού διερωτήθηκε πως είναι δυνατό η ομάδα και ο προπονητής που μέχρι πρότινος θεωρούνταν οι καλύτερών να κρίνονται σήμερα ως ανεπαρκής.

Συνάντηση Ιβάν – διοίκησηςΌπως πληροφορούμαστε εντός των ημερών τροχοδρομείται συνάντηση μεταξύ τεχνικής ηγεσίας και μελών της διοίκησης στην οποία θα συζητηθεί το τι έχει και δεν έχει γίνει τον τελευταίο ένα μήνα και οδήγησε στα γνωστά αποτελέσματα. Παράλληλα και ίσως πιο σημαντικό είναι να προκύψει μέσα από τη συνάντηση αυτή η απαιτούμενη συσπείρωση και κοινό πλάνο για το πώς θα διαχειριστούμε σωστά την κρίση. Γιατί περί κρίσης πρόκειται και όποιος επιχειρήσει να την κρύψει ή να την υποβαθμίσει θα μείνει περισσότερο εκτεθειμένος πολύ σύντομα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!