Παραμένουν οι δήθεν παρετηθέντες

Τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες μιας προσπάθειες να δαιμονοποιηθεί το ΑΠΟΕΛ και ο νομικός του σύμβουλος από τον πρόεδρο της δικαστικής. Ο Γιώργος Χριστοδούλου έφτασε στο σημείο να σκηνοθετεί σκέψεις για παραίτηση όχι μόνο του ιδίου αλλά και δυο άλλων μελών της δικαστικής επιτροπής θέλοντας θα βγει κερδισμένος από την μίνι κρίση που δημιούργησε. Κρίση που έχει τα βαθύτερα της αίτια στην αντιπάθεια του συγκεκριμένου ατόμου προς την ομάδα μας και η οποία επιβεβαιώνεται με διάφορους τρόπους.

Ενώ εδώ και μέρες διαβάζουμε ότι το ΑΠΟΕΛ μένει εκτεθημένο με τα όσα έγιναν μετά τη συνεδρίαση της περασμένης εβδομάδας, η χτεσινή συνάντηση της δικαστικής επιτροπής με Κουτσοκούμνη φανέρωσε τα μεγάλα κενά και προβλήματα που υπάρχουν στη δικαστική επιτροπή. Συγκεκριμένα μέλη μέσα από την επιχειρηματολογία τους φαίνεται να έπεισαν τους αξιωματούχους της ΚΟΠ ότι το πρόβλημα δεν είναι το ΑΠΟΕΛ ή όποια ομάδα διεκδικεί το δίκαιο της, αλλά η ανακολουθία της επιτροπής σε μια σειρά αποφάσεων της.

Ανακολουθία η οποία προκύπτει από τις ετσιθελικές αποφάσεις του προέδρου της δικαστικής ο οποίος πολλές φορές δεσμεύει τους υπόλοιπους με τις δημόσιες τοποθετήσεις του.

Συνηθίσαμε στην Κύπρο από σικέ παραιτήσεις οπότε δεν θα πανηγυρίσουμε για την αποτροπή της δήθεν κρίσης που θα ξεσπούσε, αφού δεν υπήρχε περίπτωση να παραιτηθούν οι εραστές της καρέκλας.

Ξεκούραση στον Αρχάγγελο
Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές μας βρίσκονται στα όρια τους όσον αφορά τις δυνάμεις που τους έχουν απομείνει, έτσι η τεχνική ηγεσία επιχειρεί να τους ξεκουράσει όσο γίνεται. Πέραν του ρεπό της Κυριακής οι βασικοί προπονούνται σε κάπως χαλαρούς ρυθμούς, ενώ ο Χαραλαμπίδης δε φαίνεται να μπορεί να προλάβει τον αγώνα με την Ομόνοια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!