Δυστυχώς είναι αλήθεια

Μπορεί τον περασμένο Οκτώβριο να πανηγυρίζαμε για την επέκταση του συμβολαίου του Μακρίδη, αλλά δεν λάβαμε σοβαρά υπόψη μια σημαντική παράμετρο του όλου σκηνικού. Πρόκειται για τον όρο του συμβολαίου που λέει ότι ο ποδοσφαιριστής μπορεί να μεταγραφεί σε ομάδα του εξωτερικού, χωρίς το ΑΠΟΕΛ να δικαιούται οποιοδήποτε αντίτιμο εάν αυτό γίνει πριν την 1 η Ιουλίου. Η διοίκηση Ζιβανάρη δέχτηκε στην αξίωση αυτή του ποδοσφαιριστή αφού ήταν ο μόνος τρόπος να εξασφαλίσει την παραμονή του παίκτη στην ομάδα μας και παράλληλα να αποτρέψει αντιπάλους μας από το να τον αποκτήσουν.

Παρόλα αυτά οι μάνατζερ του παίκτη με τους συνεργάτες τους αλλά και ομάδες του εξωτερικού φαίνονται έτοιμες να προσφέρουν στον παίκτη γη και ύδωρ προκειμένου να τον πείσουν να πει το ναι. Η Μέταλουρκ των Φερναντές και Κοστόφ είναι η ομάδα που όπως σωστά γράφτηκε και στο Protathlima . com είναι έτοιμη να δώσει στον Μακρίδη μέχρι και 400 χιλιάδες ευρώ για ετήσιες απολαβές.

Ο Μακρίδης γνωρίζει εδώ και μέρες το ενδιαφέρον τον Ουκρανών αλλά δεν είναι σίγουρος αν θέλει να κάνει αυτό το βήμα στην καριέρα του αφού το ιδανικό για αυτόν είναι να αγωνιστεί σε ένα άλλα πιο γνωστό και ανταγνωνιστικό πρωτάθλημα. Αυτό το γνωρίζουν οι μάνατζερ του παίκτη οι οποίοι κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση αλλά και οι Ουκρανοί που δεν αποκλείεται να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την προσφορά τους.

Το σίγουρο είναι ότι γίνεται παιχνίδι στο παρασκήνιο και η μοναδική μας ελπίδα είναι να αποφασίσει ο ίδιος ο Μακρίδης να πει όχι στον πακτωλό χρημάτων που ήδη του προσφέρεται. Από πλευράς διοίκησης δεν υπάρχουν καν επιλογές αφού πέραν του συμβολαίου που του έχει προσφερθεί δεν μπορεί να γίνει και κάτι περισσότερο. Είναι για αυτό που η πρώτη αντίδραση Ζιβανάρη ήταν να χαρακτηρίσει ως σκόπιμη τη δημοσιοποίηση του όλου θέματος.

Αυτό ήταν το πρώτο επεισόδιο σε ένα σίριαλ που αναμένεται να διαρκέσει πολλές μέρες και όλοι ευχόμαστε να μη χαθεί έτσι εύκολα ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και σίγουρα ο καλύτερος Κύπριος ποδοσφαιριστής.

Όχι Ιβάν σε Μαρσελίνιο

Όπως έχει ήδη γραφτεί στη S portday ο Μαρσελίνιο έχει προταθεί εδώ και καιρό στην ομάδα μας αλλά η περίπτωση δεν αναμένεται να προχωρήσει αφού η αρχική τοποθέτηση του προπονητή μας ήταν αρνητική. Παρόλο που η άποψη του προπονητή δε βρίσκει σύμφωνο τον υπεύθυνο προγραμματισμού (Βάσσος Ηλιάδης) από πλευράς διοίκησης η προσπάθεια ενίσχυσης συνεχίζεται με το οικονομικό να αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!