Παρελθόν ο Δώνης

Με γραπτή δήλωση του η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Γιώργος Δώνης ενημερώνει για την κοινή απόφαση του ιδίου και της διοίκησης να αποχωρήσει πρόωρα από την ομάδα μας. Η διοίκηση βρίσκεται από χτες στη διαδικασία εξεύρεσης του αντικαταστάτη του Δώνη με τις επαφές να είναι εντατικές σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση μέχρι τον αγώνα με την Αελ. Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό η ομάδα μας θα πάει με υπηρεσιακό προπονητή στο Τσίρειο με τον Σάββα Παρασκευά να είναι η πιθανότερη επιλογή. Η δήλωση του Δώνη

Η συνεργασία μου με τον ΑΠΟΕΛ ήταν απο τις καλύτερες που είχα στη καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω για αυτό την διοίκηση της  ομάδας. Ιδιαίτερα τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη, τους αντιπροέδρους Βάσσο  Ηλιάδη και Χάρη Φωτίου αλλά και τον υπεύθυνο των οικονομικών θεμάτων Γιάννη Δημητρίου, για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα. Ιδιαίτερα θελω να ευχαριστήσω και τον Team manager Γιώργο Σαββίδη. Ένας άνθρωπος που ήταν συνεχώς δίπλα μου και θεωρώ ότι είναι η ψυχή της ομάδας.Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για αυτό τον υπέροχο 1,5 χρόνο που μου χάρισαν. Επίσης επιθυμώ να ευχαριστήσω  και την προηγούμενη διοίκηση που   με έφερε στην ομάδα. Ευχαριστώ  ολο το προσωπικό του Αρχαγγέλου, τον γιατρ’ο της ομάδας, το ιατρικό επιτελείο, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές, τον μεταφραστή  της ομάδας καθώς και το προσωπικό  των γραφείων της εταιρείας.  Και φυσικά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ προς  τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που είναι πολύ μεγάλος.

Ως τελευταίο θα ήθελα να πω ότι από δω και περα ο ΑΠΟΕΛ θα έχει έναν μόνιμο υποστηρικτή και αυτός θα είναι ο Γιώργος Δώνης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!