Παρελθόν ο Φινκ, αναλαμβάνει ο Μαντούκα

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες αφού η ήττα από τον Απόλλωνα ήταν απλά η αφορμή για να αναδειχθούν τα προβλήματα της ομάδας μας τα οποία οδήγησαν στην απόφαση για απόλυση του Φινκ και του βοηθού του Χαν. Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας από χτες τροχοδρόμησε την απόφαση η οποία σφραγίστηκε σήμερα μετά από συνάντηση που είχε ο Γερμανός προπονητής με τον Πρόδρομο Πετρίδη και συνεργάτες του. Το βάρος της ευθύνης πέφτει στον Μαντούκα ο οποίος θα εκτελεί πλέον και χρέη προπονητή. Αν και ο Βραζιλιάνος δεν έχει το απαιτούμενο δίπλωμα προπονητικής θα γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις ενώ μετά από σχετική απόφαση σε αυτό ενσωματώνεται και ο Σατσιάς. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο τιμ παραμένει ο Κωστής.

Γίνεται αντιληπτό ότι πρόκειται για μια απόφαση που ξενίζει πολλούς αλλά η διοίκηση σε συνεργασία με τον Μαντούκα έκρινε ότι ο Φινκ όχι μόνο δεν μπορούσε να βοηθήσει αλλά η παραμονή του έκανε ακόμα πιο δύσκολη τη διατήρηση της ομάδας στην κορυφή.

Το ρίσκο της αλλαγής λίγο πριν το νέο αγώνα της χρονιάς είναι δεδομένο και το ζητούμενο είναι να κάνει ο καθένας αυτό που πρέπει έτσι ώστε να αποδειχτεί σωστή η δεύτερη απόλυση προπονητή στη φετινή χρονιά.

H επίσημη ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «ΔΗΜΟΣΙΑ» ΛΤΔ ανακοινώνει ότι μετά από συνάντηση της διοίκησης με τον γερμανό προπονητή Thorsten Fink, οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε κοινή συναινέσει συμφωνία για τον τερματισμό της συνεργασίας τους.

Ήταν μια δύσκολη αλλά αναγκαία απόφαση που πάρθηκε υπό τις υφιστάμενες συνθήκες με μοναδικό σκοπό το καλώς νοούμενο συμφέρον του ΑΠΟΕΛ.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «ΔΗΜΟΣΙΑ» ΛΤΔ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κ. Fink για την συνεισφορά του στην ομάδα κατά την διάρκεια της μεταξύ μας συνεργασίας.
Ανέλαβε την ομάδα κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και κατάφερε να την διατηρήσει εντός των στόχων κατάκτησης του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.
Ο Thorsten Fink αποχωρεί από τον ΑΠΟΕΛ σαν φίλος. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας.
Την ευθύνη των προπονήσεων αναλαμβάνουν οι Gustavo Manduca, Γιώργος Κωστής και Μαρίνος Σατσιάς.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!