Παταγώδης αποτυχία

Ο αποκλεισμός από την Αστάνα αποτελεί μια παταγώδη αποτυχία για τον ΑΠΟΕΛ και όποιος το αρνηθεί εθελοτυφλεί. Η ομάδα μας φλέρταρε με τον αποκλεισμό τόσο με τη Βαρντάρ όσο και με την Μίντιλαντ και μάλλον από συγκυρίες βρέθηκε μέχρι τα play offs. Οι εξαγγελίες του Πασιένσια έμειναν στον αέρα καθώς και οι γραπτές δηλώσεις του Μαντούκα για τους σπουδαίους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα φέτος.

Η θετική ενέργεια την οποία υπερτονίζει η διοίκηση ελπίζοντας ότι θα κάλυπτε τις αγωνιστικές αδυναμίες δεν ήταν αρκετή αφού έλειπαν όλα τα άλλα. Δυο αστεία τέρματα απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει να επιδείξει τίποτε αξιόλογο κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την επόμενη μέρα αφού επικρατεί έντονα και δικαιολογημένα η άποψη ότι αποκλειστήκαμε από μια χειρότερη μας ομάδα.

Η αλήθεια όμως είναι ότι αποκλειστήκαμε γιατί ήμασταν ακόμα πιο μέτριοι και αναποτελεσματική από την Αστάνα. Είναι για αυτό που προκαλεί ακόμα και οργή η δήλωση του Πασιένσια ότι έχει ήσυχη τη συνείδηση του. Ο προπονητής μας φαίνεται να έχει χάσει ήδη την εμπιστοσύνη αρκετών και είναι για αυτό που η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη.

Όχι μόνο για τον προπονητή που σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πάντα το πρώτο θύμα αλλά και για τον ΑΠΟΕΛ γενικότερα αφού απόψε πετάξαμε στον κάλαθο των άχρηστων 10 εκατομμύρια ευρώ!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!