Περασμένα ξεχασμένα

Αυτό είναι το σλόγκαν που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό μας τμήμα μετά την ήττα του Σαββάτου αφού ο καθένας για τους δικούς του λόγους θέλει να ξεχάσει τα όσα έγιναν και έφεραν το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα. Όπως πάντα η επάνοδος στις νίκες είναι το καλύτερο φάρμακο και για το λόγο αυτό η προσοχή πλέον στρέφεται στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής εναντίον της ΑΕΛ. Η νίκη είναι μονόδρομος όχι μόνο για να διαφυλαχθεί η διαφορά των τριών βαθμών αλλά και γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο αύξησης της διαφοράς αν ο Απόλλωνας έχει βαθμολογικό κέρδος στο Τσίρειο.

Η επάνοδος στο αρχικό σχήμα των παικτών που έπρεπε να αγωνιστούν και εναντίον της Ομόνοιας θεωρείται δεδομένη, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και η ΑΕΛ έρχεται στη Λευκωσία με την πλάτη στο τοίχο. Ελπίζουμε ότι δεν θα ξαναδούμε στο αρχικό σχήμα της ομάδας μας και ιδίως στη θέση του κεντρικού αμυντικού τον Μοραίς, ενώ η επιστροφή στο αρχικό σχήμα του Φλορέα είναι επιβεβλημένη. Στις γνωστές απουσίες των Τσόροβιτς και Καψή θα προστεθεί και αυτή του Σατσία ο οποίος συμπλήρωσε έξι κίτρινες.

>

Κατά τα άλλα και όπως αναμενόταν η Ανόρθωση απάντησε στην ανακοίνωση της διοίκησης μας και ζητά αποδείξεις για το πως και γιατί αποφασίστηκε να της δοθεί το φετινό πρωτάθλημα. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν μπορεί να αποδειχτεί και είναι για αυτό που διαχρονικά τονίζαμε ότι η έκδοση ανακοινώσεων είναι αποτελεσματική μόνο όταν γίνονται ταυτόχρονα και πολλές άλλες παρασκηνιακές ενέργειες. Είμαστε επίσης αναγκασμένοι να θυμίσουμε σε όλους αυτό που χωρίς κανένα πρόβλημα εντοπίσαμε και πέρσι. Ο εκάστοτε πρωταθλητής είναι αυτός που είναι ο καλύτερος και στο παρασκήνιο αφού αυτό προϋποθέτει το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Τα δεδομένα σε αυτό τον τομέα προδιαγράφονται αρνητικά για την ομάδα μας και σε συνδυασμό με άλλους οικονομικούς και όχι μόνο παράγοντες κάνουν την αποστολή μας για επιστροφή στην κορυφή δύσκολη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!