Πιο διαβασμένος αλλά και αισιόδοξος ο Σπαλέτι

Έστω και έμμεσα ο Ιταλός προπονητής παραδέχτηκε στη σημερινή διάσκεψη τύπου ότι η ομάδα του στον πρώτο αγώνα δεν προετοιμάστηκε όπως θα έπρεπε, θέλοντας να δικαιολογήσει την ήττα σοκ. Έδειξε παράλληλα ότι έμαθε από το λάθος του και το κράξιμο που δέχτηκε από τα ρωσικά μμε αφού πλέον έχει μια πολύ καλή άποψη για τον ΑΠΟΕΛ αφού εκ τοτε παρακολουθούν και αναλύουν τον τρόπο παιχνιδιού μας. Ο Σπαλέτι επιβεβαίωσε ότι ο Κερζάκοφ δεν θα αγωνιστεί ενώ τόνισε ότι το αποτέλεσμα θα κριθεί από την απόδοση της δικής του ομάδας. Μας προηδοποίησε επίσης ότι θα δούμε μια πολύ διαφορετική Ζενίτ σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα αφού αυτή τη φορά θα επιδιώξει με την τακτική που θα ακολουθήσει τη νίκη.

Τα πιο χαρακτηριστικά σημεία των δηλώσεων του Σπαλέτι:

Για τον Ντάνι και τον Κερζακόφ: «Αποκλείεται να πάρει μέρος στον αγώνα ο Κερζακόφ. Όσον αφορά τον Ντάνι, ελπίζω ότι θα πάρει μέρος στον αγώνα, αφού στη χθεσινή προπόνηση έδειξε ότι θέλει να αγωνιστεί. Δεν μπορώ, όμως, να πω ότι είναι 100% για το παιχνίδι».

Για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το ΑΠΟΕΛ: Δεν γνωρίζω προσωπικά το συνάδελφό μου. Θεωρώ μόνο ότι είναι ένας καλός προπονητής. Έχουμε δει όλους τους αγώνες που έδωσαν στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μας για να προετοιμαστούμε για το αυριανό παιχνίδι.

Σύγκριση του πρώτου αγώνα, με τον αυριανό: Βεβαίως μπορώ να πω ότι η ψυχολογική κατάσταση της Ζενίτ έχει αλλάξει ριζικά σε σχέση με το πώς ήμασταν τότε. Πριν από το πρώτο αγώνα, είχαμε υπόψιν τη δυναμικότητα του αντιπάλου μας, ωστόσο ίσως να χρησιμοποιήσαμε λάθος τακτική. Τώρα η ομάδα κερδίζει, νιώθει σιγουριά και οι παίκτες είναι πιο προετοιμασμένοι. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αυριανού αγώνα.

Για την πορεία του ΑΠΟΕΛ αν είναι τυχαία ή όχι: Προφανώς, το ΑΠΟΕΛ δουλεύει πραγματικά σκληρά ώστε να έχει αυτά τα αποτελέσματα. Το ίδιο μπορώ να πω και για τη Ζενίτ. Στην Ιταλία έχουμε παροιμία ότι Τα χόρτα του γείτονα είναι πάντα πιο πράσινα από τα δικά μας.

Για το πώς περιμένει να δει το ΑΠΟΕΛ: Εγώ περιμένω να δω την ίδια ομάδα που συναντήσαμε στην Κύπρο. Αυτό το παιχνίδι θα διαφέρει πάρα πολύ από τον αγώνα στην Κύπρο όσον αφορά την τακτική κι εμείς θα βγούμε στον αγωνιστικό χώρο για να νικήσουμε. Όπως έχω ήδη πει, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, για να μην χάσουμε την ισορροπία του αγώνα, γιατί η ομάδα του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλή. Το στοίχημα είναι πολύ σπουδαίο για μας γι’ αυτό το παιχνίδι. Δεν πρέπει να είμαστε ανυπόμονοι, γιατί η αγωνία ποτέ δεν είναι καλός σύμβουλος. 

Πηγή δηλώσεων: kerkida.net

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!