Πιστεύει στη νίκη και στους παίκτες

Ο Δώνης εξέφρασε σήμερα την πίστη οτι οι παίκτες θα ανταποκριθούν στον αυριανό αγώνα και θα ερθει η νίκη που θα μας κρατήσει ζωντανούς στο θέμα πρόκρισης. Ο προπονητής μας αναγνωρίζει την κρισιμότητα του αγώνα αλλά και την πίεση την οποία θεωρεί διαχειρίσιμη ενώ έδωσε τη δική του εκδοχή στο θέμα Γκονσάλβες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: Yπάρχει ο βαθμολογικός πίνακας που λέει συγκεκριμένα πράγματα. Αυτά που μπορώ να πω με βάση τα αποτελέσματα είναι ότι αν δεν κερδίσουμε θα αποκλειστούμε. Γνωρίζοντας την κρισιμότητα του αγώνα, γνωρίζω ότι οι παίκτες μου θα ανταποκριθούν. Αν φτάσουμε στην ίδια απόδοση με την Μπορντό ίσως και σε καλύτερη, μπορούμε να φύγουμε και νικητές.

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα με τον στρατό και για αν θα κάνει αλλαγές: Στο πρώτο κομμάτι θα έλεγα ότι είναι ένα γενικό πρόβλημα το θέμα του στρατού, αντιλαμβάνομαι φυσικά τις συνθήκες που επικρατούν στο κράτος. Από την άλλη και παρά τις υπουργικές διαβεβαιώσεις δεν υπάρχει θετική ανταπόκριση και διευκολύνσεις για τους φαντάρους ποδοσφαιριστές μου. Είναι λυπηρό. Θα πρέπει να βρεθεί μια λύση. Πρέπει να σκεφτούν και την καριέρα τους. Εμένα δεν μου αρέσουν οι πολλές αλλαγές, δεν έχουμε εξάλλου και την πολυτέλεια. Θεωρώ ότι υπάρχει ο βασικός κορμός και πρέπει να στηριχθούμε σε αυτόν. Πρέπει να έχουμε το μάξιμουμ της απόδοσής μας, και να μην γίνεται επιλογή ανάλογα με το κίνητρο. Το κίνητρο είναι μεγάλο αύριο και δεν ισχυεί μόνο για αύριο, αλλά και για τους αγώνες του πρωταθλήματος.

Για την πίεση που υπάρχει και πώς την διαχειρίζεται, αλλά και για τη μελέτη του αντιπάλου: Το σχεδιάζω όπως όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Μελετάω το δικό μας προηγούμενο παιχνίδι και φυσικά μελετάμε τον αντίπαλό μας, όπως για κάποια πράγματα που πρέπει να περιορίσουμε και κάποια που πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι έτσι ώστε να έχουμε το μάξιμουμ της απόδοσής μας στον αγωνιστικό χώρο. Μάλλον μας κάνει καλύτερο όταν λειτουργούμε με την πίεση. Σε αντίθεση με το πρωτάθλημα, που δεν το αντιλαμβάνομαι το ίδιο. Όπως είπα και στην συνέντευξη Τύπου με τη Δόξα, με τέτοιες εμφανίσεις γνωρίζουν ότι κατεβάζουν το επίπεδο της ομάδας. Θα πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία μας. Η αυριανή πίεση, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ, θα μας κάνει καλό

Για τον Ίσμα και τι άλλαξε: Θα ήθελα όταν ανακοινώνω κάτι να είστε προσεκτικοί στο τι αναφέρω. Ανακοίνωσα στα αποδυτήρια από τη μέρα που ήρθα κάποιους κανόνες για τα πειθαρχικά παραπτώματα και μάλιστα βγήκαν προς τα έξω. Την πρώτη φορά θα υπάρχει ένα πρόστιμο 2.000 ευρώ και τη δεύτερη θα είναι εκτός ομάδας. Με μένα ήταν η πρώτη φορά που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα ο Ίσμαελ και του επιβλήθηκε πολύ μεγαλύτερο πρόστιμο, έμεινε εκτός ομάδας μία εβδομάδα και εκτός αποστολής στο επόμενο παιχνίδι, αφού δεν ήταν απλώς ένα παράπτωμα. Ο Γκονσάλβες ήταν ο πρώτος, ο επόμενος θα φύγει. Μπορώ να πω ότι ήμουν πιο σκληρός απέναντι στο Γκονσάλβες. Θα κρίνεται καθημερινά, όπως και οι υπόλοιποι. Η τιμωρία του σταμάτησε και έκρινα ότι είναι διαθέσιμος να μας βοηθήσει. Εγώ κοιτάω μόνο το συμφέρον της ομάδας. Αν ανατρέξει κάποιος το παρελθόν μου, τότε θα καταλάβει ότι μόνο το συμφέρον της ομάδας κοιτάω.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!