Πλάνο νίκης με σημαντικές αλλαγές

Η ήττα από την Αλκή και κυρίως ο τρόπος που ήρθε ταρακούνησε ολόκληρο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ. Η προβληματική εμφάνιση έφερε ανακατατάξεις στη βαθμολογία ενώ θα φέρει και αλλαγές στο σημερινό αρχικό σχήμα που θα επιλέξει ο Γιοβάνοβιτς. Κάτι τέτοιο φάνηκε και από τον αγώνα κυπέλλου με τους παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής αλλά και αυτούς που αγωνίστηκαν. Το μεγαλύτερο στοίχημα του προπονητή και κατ έπέκταση του ΑΠΟΕΛ είναι να μπορέσει να βρει τις λύσεις στον επιθετικό τομέα με τον Αλμέιδα τραυματία και τον Σολάρι στην κερκίδα. Η λύση Ατόρνο είναι αυτή που φαίνεται να προκρίνεται έστω και αν στον αγώνα με την Ομόνοια η προώθηση του Παραγουανού στην επίθεση δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Ρόλο τότε έπαιξε και η προβληματική ανάπτυξη της ομάδας από τα άκρα, γεγονός που ανάγκασε τον Γιοβάνοβιτς να αλλάξει ριζικά το πλάνο του στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο αρχικό πλάνο αναμένεται να επιστρέψει μετά από μήνες ο Μποαβεντούρα ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα μείνει ο Σολωμού ενώ οι Ζόρζε και Ολιβειρα θα είναι στον άξονα. Ο Μοράις θα είναι η άλλη προσθήκη σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος αφού θα πάρει θέση δίπλα από τον Πίντο.

Το βάρος της οργάνωσης θα πέσει στον Μαρσίνιο ο οποίος θα έχει στηρίγματα στα δύο άκρα τους Τρισκόφσκι και Μαντούκα εκτός αν προτιμηθεί ο Χαραλαμπίδης αντί του Βραζιλιάνου. Η λογική μας λέει ότι ο Πάρντο θα είναι κάτω από τα δοκάρια αφού θεωρούμε τραβηγμένο να χάσει θέση βασικού λόγω του λάθος στο ΓΣΖ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τράττος οπότε διατηρήστε τη ψυχραιμία σας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!