Ποίοι πρέπει να πάρουν ανάσες;

Πλησιάζει ο επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου οπότε και θα γίνει γνωστό πόσους και ποιους παίκτες θα αφήσει εκτός εντεκάδας ο Φινκ προκειμένου να πάρουν ανάσες ενόψει των καθοριστικών αγώνων στο πρωτάθλημα. Οι ουσιαστικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες και το ζητούμενο είναι η έκταση τους αλλά και το να μην επηρεάσουν το στόχο για νίκη – πρόκριση. Η πρόκληση για όσους αγωνιστούν θα είναι μεγάλη αν αναλογιστούμε και τους παίκτες που μάλλον θα μείνουν στον πάγκο. Ο Σέρτζιο είναι η πιο χαρακτηριστική περίπτωση αφού το ότι αγωνίζεται ανελλιπώς από την αρχή της χρονιάς δεν σημαίνει ότι αυτό μπορεί να συνεχιστεί. Ο Πορτογάλος τον τελευταίο καιρό εμφανίζει σημάδια κόπωσης κάτι που αναγνωρίζει και προβληματίζει την τεχνική ηγεσία. Αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις τότε ο Χριστοφίδης θα κληθεί να ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο που τον περιμένει.

Ο άλλος υποψήφιος για ξεκούραση είναι ο Μόραις. Και σε αυτή την περίπτωση ο αντικαταστάτης του είναι θέμα αφού η έκβαση του αγώνα θα κριθεί από την μάχη στο κέντρο όπου ο Πορτογάλος είναι ηγετική μορφή ακόμα και όταν δεν βρίσκεται στα καλύτερα του.

Τζιμπούρ και Χαραλαμπίδης είναι οι άλλοι δυο που ο Φινκ θα ήθελε να προφυλάξει ενώ δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού και ο Εφραίμ.

Όπως γίνεται αντιληπτό αύριο θα δούμε μια διαφορετική εντεκάδα από αυτήν που μας συνήθισε ο Φινκ αλλά η οποία πρέπει να κάνει τα πάντα για τη νίκη-πρόκριση.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!