Ποιοι είναι πραγματικά έτοιμοι;

Πλησιάζει η Τρίτη και το μεγάλο ραντεβού με την Παρί με τα προβλήματα τραυματισμών ουσιαστικά να περιορίζονται στο ελάχιστο αφού από τους παίκτες που υπολογίζονται από τον Δώνη μόνο ο Αλωνεύτης εξακολουθεί να συμπεριλαμβάνεται στη σχετική λίστα. Θυμίζουμε ότι ο επίσης τραυματίας Άλε Κωνσταντίνου δεν συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των παικτών που έχουν δηλωθεί για τη φάση των ομίλων. Το ζητούμενο πλέον για τον Δώνη είναι ποιοι από αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα είναι πραγματικά έτοιμοι για να υπολογίζονται κυρίως για το αρχικό πλάνο και κατά δεύτερο ως αλλαγή σε περίπτωση που κριθεί αναγκαία η συμμετοχής τους.

Τα δεδομένα για κάθε περίπτωση έχουν ως εξής:

Καρλάο Η εντυπωσιακή αποθεραπεία του επέτρεψε να μπει εδώ και μέρες σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και θεωρείται 100% έτοιμος, οπότε θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Η παρουσία του είναι σημαντική αφού πρόκειται για παίκτη που ξέρει πολύ καλά τι εστί Παρί λόγω της θητείας του στη Γαλλία.

Μοράις Ο μυϊκός τραυματισμός του δικαιολογημένα δημιούργησε κινητοποίηση αλλά φαίνεται ότι ο οργανισμός του Νούνο αντέδρασε σωστά. Το ότι προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο λαμβάνοντα μέρος και στο δίτερμα, δείχνει ότι θα δηλώσει παρών και την Τρίτη. Η ετοιμότητα του λύνει τα χέρια του Δώνη που θα είχε τεράστια διλήμματα αλλά και να αναπληρώσει ένα μεγάλο κενό.

Ντε Βινσέτι Πάνω στο ντεφορμάρισμα του ήρθε να προστεθεί και ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο που τον άφησε εκτός προπονήσεων για αρκετές μέρες. Πλέον προπονείται κανονικά αλλά είναι η πιο κλασσική περίπτωση παίκτη που δεν θεωρείται έτοιμος για το αρχικό σχήμα.

Παπάζογλου Το ότι προπονείται πλέον κανονικά είναι επιτυχία για τον πιο άτυχο ποδοσφαιριστή μας. Η αποχή και ο τραυματισμός του ήταν τέτοια που καθιστούν απαγορευτικό να συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο του προπονητή.

Τέλος οι Μαντούκα και Βινίσιους που έφυγαν από τον αγώνα με τον Οθέλλο με προβλήματα πετάχτηκαν και αυτοί στην Μαριάννα και θεωρούνται έτοιμοι. Παρόλο αυτά η επιφόρτηση του πρώτο είναι κάτι που απασχολεί τον Δώνη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!