Πραγματικός γρίφος

Με τους Αλμέιδα και Μαντούκα να μην μπορούν να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς και την εντεκάδα που επιλέγηκε στο Μπακού να αποδίδει κάτω του μετρίου, οι αλλαγές που θα δούμε την Πέμπτη θα πρέπει να είναι πολλές και σημαντικές. Θα πρέπει παράλληλα αυτοί που θα αγωνιστούν να κουμαντάρουν για να αποφύγουμε πιθανό αποκλεισμό. Όπως γράψαμε από την Κυριακή ίσως η πιο σημαντική αλλαγή που επιχειρηθεί είναι η συμπερίληψη του Κλουκόφσκι για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα. Η ανάγκη για βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας δεν φαίνεται να μπορεί να γίνει με τον Ζουέλα στο αρχικό σχήμα και από τη στιγμή που ο Καναδός γνωρίζει τη θέση είναι το φαβορί για να πάρει θέση δίπλα στον Μπόρδα.

Ο Αλμέιδα δεν υπολογίζεται και το επόμενο ερώτημα είναι αν θα παραμείνει στην κορυφή της επίθεσης ο Μπουντιμίρ ή αν θα επιστρέψει ο Ατόρνο. Ο Κροάτης χάθηκε μέσα στην όλη μετριότητα στο Μπακού χωρίς όμως να έχει την μεγαλύτερη ευθύνη αφού ο προβληματικός τρόπος ανάπτυξης δεν τον βοήθησε.

Δεν θα ήταν έκπληξη λοιπόν να δούμε τον Κροάτη για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στην επίθεση αλλά και τον Ατόρνο βασικό στη φυσική του θέση. Δεδομένη θεωρούμε και την επιστροφή του Μπεναχούρ στο αρχικό σχήμα αν θέλουμε να έχουμε καλή μεσοεπιθετική λειτουργία αφού αυτή δεν μπορεί να εξαρτάται μόνο από τους ακραίους.

Ο Μαντούκα κάνει μάχη με τον χρόνο αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του αφού και να μπει σε φουλ ρυθμούς σήμερα, ο Γιοβάνοβιτς δύσκολα θα τον ξεκινήσει από τη στιγμή που έχασε πολλές προπονήσεις και που το πρόβλημα στους προσαγωγούς κρίνεται ύπουλο.

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!