Προβληματισμός Ιβάν για Αλμέιδα

Ο προβληματισμός του Γιοβάνοβιτς για τις παρατεταμένες ενοχλήσεις που νιώθει ο Αλμέιδα στους προσαγωγούς ήταν το θέμα που επισκίασε όλα τα άλλα στη σημερινή του διάσκεψη. Ο Βραζιλιάνος είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος και το ότι ταλαιπωρείται τον τελευταία ενάμιση μήνα δεν είναι κάτι που μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ο προπονητής μας έκανε και αυτό που σχολιάσαμε το πρωί αφού ευθυγραμμίστηκε πλήρως με τα όσα είπε χτες ο Κυριακίδης στο θέμα μεταγραφών. Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του Γιοβάνοβιτς:Αλμέιδα: «Το πρόβλημα του δεν βελτιώνεται παρά το ότι ακολούθησε συντηρητική αγωγή και πρέπει να πάρουμε κάποιες αποφάσεις που αφορούν την ξεκούραση του ποδοσφαιριστή προκειμένου να αποθεραπευτεί και να αποδώσει αυτά που μπορεί. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Δεν τον ωφέλησε η διαδικασία που ακολουθήσαμε μέχρι τώρα και μετά την Αναγέννηση θα πάρουμε τις αποφάσεις μας έστω κι αν ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια. Ξεκαθαρίζω ότι δεν είναι θέμα χειρουργικής επέμβασης, αλλά ξεκούρασης του ποδοσφαιριστή».Αναγέννηση:«Το ΑΠΟΕΛ έχει στόχο το πρωτάθλημα, είναι σημαντική η νίκη που πήραμε στο Παραλίμνι επειδή ήρθε αμέσως μετά την μεγάλη προσπάθεια στη Ρωσία και απέναντι σε μια ομάδα που δεν την κερδίζαμε στην έδρα της. Το ΑΠΟΕΛ είναι φαβορί με την Αναγέννηση όμως αυτό δεν μας εγγυάται ότι θα κερδίσουμε. Έχουμε σεβασμό απέναντι στον κάθε παίκτη και ο καθρέφτης είναι το γήπεδο».

Μεταγραφές – Δηλώσεις Κυριακίδη: «Είναι ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, αντιπρόεδρος και μέλος της διοίκησης, άρα είναι πάνω από εμένα. Να εκλάβετε τοποθετήσεις κ. Κυριακίδη, όπως σας το έχει πει. Συμφωνώ μαζί του. Σέβομαι τους θεσμούς, εγώ είμαι συνεργάτης του, όχι εκείνος συνεργάτης μου. Παρουσιάστηκαν πολλά ονόματα παικτών που έρχονται – φεύγουν, ήταν φυσιολογική η τοποθέτηση του κ. Κυριακίδη. Δεν θέλω να είμαστε έρμαιο όποιου θέλει να πλασάρει έναν παίκτη. Δεν είμαστε σε θέση να διαψεύδουμε ονόματα. Το ίδιο πράγμα εννοούμε με τον κ. Κυριακίδη. Στην Κύπρο όταν έρχονται μεταγραφές γίνονται πράγματα και θαύματα. Πολλοί εκμεταλλεύονται τέτοιες καταστάσεις για να πλασάρουν παίκτες».

Βαθμολογικά δεδομένα: «Στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες, έχουμε κάποιες ομάδες πιο πάνω μας αλλά εμείς κοιτάζουμε το ΑΠΟΕΛ. Η εξέλιξη αυτή μπορεί να λειτουργήσει θετικά προς εμάς και τα πάντα εξαρτώνται από τα δικά μας αποτελέσματα. Οι οποιεσδήποτε διαφορές υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεν δίνουν πρωτάθλημα σε καμιά ομάδα».

Για τον Σατσιά: «Είναι αλήθεια, ο Μαρίνος έπαιξε πιο λίγο από τους υπόλοιπους. Όμως αυτό δεν μειώνει την αξία του, είναι πραγματικός αρχηγός και παράδειγμα για όλους όσους είναι στην ομάδα. Θα πάρει τις ευκαιρίες του, είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω στο ΑΠΟΕΛ και θα είναι στην ομάδα για πολλά χρόνια ακόμα».

Για τον Σολάρι: «Έχουμε όλοι καλές και άσχημες περιόδους. Ο Σολάρι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, έχει μεγαλύτερες δυνατότητες και ίσως τώρα είναι σημαντικό όλοι να τον στηρίξουμε περισσότερο από τους άλλους».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!