Προμελετημένος βιασμός

Απρόσμενος, πρόωρος και προκλητικός αποκλεισμός από το κύπελλο με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Βασίλη Δημητρίου. Ο διαιτητής κατάφερε όχι μόνο το πέναλτι που έδωσε υπέρ του Απόλλωνα αλλά με την όλη του παρουσία να επιβεβαιώσει τις υποψίες ότι θα έσπρωχνε την ομάδα της Λεμεσού. Το σχολιάσαμε και πριν τον αγώνα αλλά και πριν τον πρώτο αγώνα αφού οι παράγοντες της Λεμεσού πίεζαν τον αρχιδιαιτητή να ορίσει τον συγκεκριμένο και στο ΓΣΠ. Από το πρώτο λεπτό ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων έδινε εύκολα φάουλ στους ποδοσφαιριστές μας, στέρησε ένα σίγουρα γκολ καταλογίζοντας ανύπαρκτο φάουλ στον Σολάρι και φύλαξε στο 42’ ένα πέναλτι. Πέναλτι που ακόμα και ένας αντιαποελίστας θα χαρακτήριζε αυστηρότατο αφού και αν ακόμα υπάρχει επαφή ανάμεσα στον Σολωμού και τον Ατόρνο αυτή δεν μπορεί να θεωρηθεί παράβαση. Δυστυχώς η προκλητική διαιτησία είχε συνέχεια αφού στο δεύτερο ημίχρονο ο Δημητρίου συνέχισε σε καθοριστικές και μη φάσεις να μεγαλώνει τον εκνευρισμό των ποδοσφαιριστών μας. Έκλεισε τα μάτια σε παράβαση πάνω στον Σολάρι στερώντας μας ακόμα μια δυνατότητα να πετύχουμε γκολ.

Η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν μεγάλη και αξιέπαινη αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε καθαρό μυαλό. Δημιουργήθηκαν 2 τεράστιες ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε έτσι στις καθυστερήσεις ήρθε και το δεύτερο γκολ.

Ο κόσμος παραμιλά για τα όσα έχει δει και όσοι πήγαν στο Τσίρειο είναι με κόπο και ψυχραιμία που μπόρεσαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο. Οι διοικούντες ωρύονται και ψάχνουν το λάθος ενώ ο Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του αναγκάστηκε να κάνει αναφορά μόνο στη βρώμικη διαιτησία του Δημητρίου.

Το κακό έγινε επειδή δώσαμε και εμείς αφορμές. Πρώτα η διοίκηση που παρουσιάζεται ευκολόπιστη και θεωρεί ότι ο αρχιδιαιτητής χρειάζεται περισσότερους από 1-2 αγώνες για να φέρουν τα πάνω κάτω. Στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές που με την όλη τους παρουσία εδώ και λίγο καιρό κάνουν τους πάντες να πιστεύουν στα θαύματα.

Ξυπνάτε όλοι λοιπόν γιατί είναι κρίμα. Δεν είναι αργά παρόλο που έχει χαθεί το κύπελλο αφού η απαίτηση όλων μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΑΠΟΕΛΧιώτης, Σολωμού, Ηλία (70’ Αλεξάνδρου), Μπρούερς, Κόντης, Μοραίς, Πίντο, Μαντούκα (46’ Χαραλαμπίδης), Τρισκόφσκι, Μαρσίνιο, Σολάρι (75’ Αλμέιδα)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!