Προπώληση ΑΠΟΕΛ Vs Βαρντάρ

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ σε ανακοίνωση της ενημερώνει για την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα APOEL FC – FK Vardar για τον 2ο Προκριματικό Γύρο του UEFA Champions League, Τρίτη 14 Ιουλίου 2015, 20:00 Στάδιο ΓΣΠ.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στα εισιτήρια διαρκείας.

Οι σχετικές λεπτομέρειες:

ΤΙΜΕΣ

ΚΑΝΟΝΙΚΟ: €15
ΜΑΘΗΤΙΚΟ: €10 (Περιορισμένος αριθμός μόνο από Διαδίκτυο και Orange Shop)
ΠΑΙΔΙΚΟ: €5 (Περιορισμένος αριθμός μόνο από Διαδίκτυο και Orange Shop)

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΩΛΗΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΓΣΠ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (ΔΕΝ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ).

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP
ΑΠΟ: Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 09:00
ΜΕΧΡΙ: Τρίτη, 14 Ιουλίου, 16:00
* Πληρωμή μόνο μετρητά.
* Ωράριο Orange Shop (Παρασκευή: 09:00-13:00 & 14:00-19:00, Σάββατο: 09:00-14:00, Δευτέρα: 09:00-13:00 & 14:00-19:00, Τρίτη: 09:00-13:00 & 14:00-16:00)
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΑΠΟ: Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 09:00
ΜΕΧΡΙ: Τρίτη, 14 Ιουλίου, 16:00
* Πληρωμές με τραπεζική κάρτα.
* Όλο το 24ωρο

Για αγορά εισιτηρίου μέσω διαδικτύου οι φίλαθλοι έχουν τις 2 πιο κάτω επιλογές:

1. ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ORANGE SHOP/ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΓΣΠ:

ΑΠΟ ORANGE SHOP: Από τη μέρα αγοράς και καθ’ όλη τη διάρκεια προπώλησης των εισιτηρίων.
ΑΠΟ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΓΣΠ (ΤΑΜΕΙΟ Δ6): Τη μέρα του αγώνα από το άνοιγμα των εκδοτηρίων στις 18:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

– Υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση €1 για έξοδα επεξεργασίας για κάθε εισιτήριο.
– Είναι απαραίτητη η προσκόμιση ταυτότητας και ο αριθμός τιμολογίου κατά την παραλαβή των εισιτηρίων.

2. ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ & ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ:

Το κάθε ηλεκτρονικό εισιτήριο αποτελείται από ένα αρχείο pdf το οποίο θα πρέπει να εκτυπώνεται πριν την προσέλευση στο γήπεδο. Το αρχείο pdf θα βρίσκεται στις συναλλαγές εισιτηρίων στο λογαριασμό σας εφόσον επιλέξατε την «εκτύπωση στο σπίτι». Για την είσοδο στο γήπεδο χρειάζεται απλά η προσκόμιση του εκτυπωμένου εισιτηρίου στις εισόδους του Σταδίου (όχι στα ταμεία).

– Υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση €1 για έξοδα επεξεργασίας για κάθε εισιτήριο.
– Ο κάτοχος φέρει την αποκλειστική ευθύνη ούτως ώστε το εισιτήριο που θα εκτυπωθεί να μην φωτοτυπηθεί, διότι σε τέτοια περίπτωση δεν θα καταστεί δυνατή η είσοδος στο γήπεδο. Όλα τα εισιτήρια ελέγχονται ηλεκτρονικά στην είσοδο και στην περίπτωση δεύτερης προσπάθειας εισόδου δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.
– Το email επιβεβαίωσης της αγοράς δεν αποτελεί εισιτήριο εισόδου.
– Για κάθε χρήστη (λογαριασμό), αγορά μέχρι 10 εισιτήρια αγώνα.
APOEL FC LOYALTY / MEMBERSHIP
– Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που θα εισέλθουν στο γήπεδο θα επιβραβευθούν με 25 βαθμούς.
– Οι κάτοχοι κάρτας Loyalty θα επιβραβευθούν με 25 βαθμούς εφόσον προσκομίσουν την κάρτα τους για να σκαναριστεί στο σημείο πώλησης των εισιτηρίων.
– Ο κάθε κάτοχος διαρκείας μπορεί να ελέγξει τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, πατώντας ΕΔΩ.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

– Όσοι θα έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας 2015-2016 μέχρι την Τρίτη 14 Ιουλίου στις 16:00, θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα χρησιμοποιώντας την κάρτα διαρκείας (παραλαβές καρτών για online αγορές μέχρι τις 16:00 της Τρίτης 14 Ιουλίου 2015 μόνο από το ORANGE SHOP).
– Οι φίλαθλοι θα πρέπει να εισέρχονται στο στάδιο από τις θύρες όπως αυτές αναγράφονται στο εισιτήριο εισόδου και/ ή στο εισιτήριο διαρκείας. Σε αντίθετη περίπτωση η είσοδος στο στάδιο δεν θα είναι εφικτή.
– Η είσοδος Δ6 θα λειτουργήσει κανονικά.
– Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 18:00 και καλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα προς αποφυγή ταλαιπωρίας και καθυστέρησης κατά τον έλεγχο στις εισόδους.
– Απαγορεύεται η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων εντός του Σταδίου.
– H επίδειξη πολιτικής ταυτότητας είναι απαραίτητη για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου.
– Oι θέσεις στη Δυτική και Ανατολική θα τηρούνται αυστηρά για αυτό θα πρέπει όλοι να καταλάβουν τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και/ ή την κάρτα διαρκείας τους.
– Προσπάθεια εισόδου στο γήπεδο με εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας η οποία έχει χρησιμοποιηθεί ξανά για είσοδο στον ίδιο αγώνα είναι παράνομη και η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις θα λάβει μέτρα εναντίον των παρανομούντων. Στις δε περιπτώσεις των εισιτηρίων διαρκείας διατηρεί το δικαίωμα να τα ακυρώσει.
– Με κάθε εισιτήριο και/ή εισιτήριο διαρκείας επιτρέπεται η είσοδος σε ένα φίλαθλο, ανάλογα της κατηγορίας εισιτηρίου και της ηλικίας του φιλάθλου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!