Προπώληση εισιτηρίων με ανόρθωση

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου , ώρα 14:30 στο Στάδιο ΓΣΠ. ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΗ διάθεση των εισιτηρίων από το διαδίκτυο θα αρχίσει σήμερα Δευτέρα  3 Δεκεμβρίου, ώρα 15:30 από την επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ (όλο το 24ωρο) μέχρι και τις 23:59μμ της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου 2012 (bit.ly/VfQ6EJ).

Για αγορά εισιτηρίου μέσω διαδικτύου οι φίλαθλοι έχουν τις 3 πιο κάτω επιλογές:1. ΑΓΟΡΑ & ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ:Τα εισιτήρια θα μπορούν να τυπωθούν από το σπίτι (για όσους έχουν εκτυπωτές) και απλά οι κάτοχοι τους να προσκομίσουν το τυπωμένο εισιτήριο τους στις εισόδους του Σταδίου (όχι στα ταμεία). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγοραστής που θα εκτυπώσει το εισιτήριο από το σπίτι φέρει την αποκλειστική ευθύνη ούτως ώστε το εισιτήριο που θα εκτυπωθεί να μην φωτοτυπηθεί από οποιονδήποτε, διότι σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα καταστεί δυνατή η είσοδος στο γήπεδο. Όλα τα εισιτήρια θα ελέγχονται ηλεκτρονικά στην είσοδο και στην περίπτωση δεύτερης προσπάθειας εισόδου τότε δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.2. ΑΓΟΡΑ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ORANGE SHOP:Τα εισιτήρια θα μπορεί να τα παραλάβει ο αγοραστής την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τo Orange Shop αναφέροντας τον κωδικό αγοράς και επιδεικνύοντας την ταυτότητα του. 3. ΑΓΟΡΑ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΓΣΠ:Τα εισιτήρια θα μπορεί να τα παραλάβει ο αγοραστής από τα εκδοτήρια του Σταδίου ΓΣΠ (στο ταμείο Δ6) την ημέρα του αγώνα 2 ώρες πριν την έναρξη μέχρι και την έναρξη του αγώνα.- Θα υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση €1 για έξοδα επεξεργασίας.- Είναι απαραίτητη η προσκόμιση ταυτότητας κατά την παραλαβή των εισιτηρίων.- Το κάθε ηλεκτρονικό εισιτήριο αποτελείται από ένα αρχείο pdf το οποίο θα πρέπει να εκτυπώνεται πριν την προσέλευση στο γήπεδο. Το email επιβεβαίωσης της παραγγελίας δεν αποτελεί εισιτήριο εισόδου.- Για κάθε χρήστη (λογαριασμό), αγορά μέχρι 4 εισιτήρια αγώνα.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOPΟι ώρες και μέρες προπώλησης από τo Orange Shop είναι:• Τρίτη 04 Δεκεμβρίου 09:00 – 13:00 & 14:00 – 19:00• Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου 09:00 – 14:00 • Πέμπτη 06 Δεκεμβρίου  09:00 – 13:00 & 14:00 – 19:00• Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου  09:00 – 13:00 & 14:00 – 19:00*Το Σάββατο 08 Δεκεμβρίου η προπώληση θα συνεχιστεί από τα ταμεία του ΓΣΠ όπως πιο κάτω:ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΣΠ (ΔΥΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ)Σάββατο 17 Νοεμβρίου 11:00 – 14:30 *Στα Δυτικά ταμεία του ΓΣΠ θα υπάρχουν κανονικά εισιτήρια 3,5 ώρες πριν την έναρξη, μέχρι και την έναρξη του αγώνα.* Δεν είναι εφικτή η πληρωμή με τραπεζική κάρτα

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ► ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ €17 (για άτομα άνω των 20 ετών)► ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ €10 (περιορισμένος αριθμός, για άτομα έως 20 ετών)► ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (για παιδιά έως 12 ετών, προσκομίζοντας πιστοποιητικό γέννησης, μέχρι Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ– Οι φίλαθλοι θα πρέπει να εισέρχονται στο στάδιο από την θύρα όπως αύτη αναγράφεται στο εισιτήριο εισόδου και / η στο εισιτήριο διαρκείας. Σε αντίθετη περίπτωση η είσοδος στο στάδιο δεν θα είναι εφικτή.- Η Δυτική, Ανατολική και Νότια κερκίδα θα είναι στη διάθεση των φιλάθλων μας. Η Βόρεια κερκίδα του Σταδίου ΓΣΠ θα ανοίξει μόνο για τις ανάγκες της φιλοξενούμενης Ομάδας.- Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 12:30 και καλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα. Απαγορεύεται η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων εντός του Σταδίου.- H επίδειξη πολιτικής ταυτότητας είναι απαραίτητη για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου.- Oι θέσεις στη Δυτική και Ανατολική θα τηρούνται αυστηρά για αυτό θα πρέπει όλοι να καταλάβουν τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και ή την κάρτα διαρκείας τους.- Προσπάθεια εισόδου στο γήπεδο με εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας η οποία έχει χρησιμοποιηθεί ξανά για είσοδο στον ίδιο αγώνα είναι παράνομη και η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ενημερώνει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις θα λάβει μέτρα εναντίον των παρανομούντων. Στις δε περιπτώσεις των εισιτηρίων διαρκείας διατηρεί το δικαίωμα να τα ακυρώσει.- Καλούνται οι φίλαθλοι της Ομάδας μας όπως αποφύγουν την στάθμευση των οχημάτων τους στον κυκλοφοριακό κόμβο του ΓΣΠ καθώς επίσης και στο Βόρειο χώρο στάθμευσης του Σταδίου.- Για τα κράνη, υπάρχει ειδικός χώρος φύλαξης αντικειμένων, στα Δυτικά ταμεία του ΓΣΠ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X