Σοβαρά και ταπεινά για το -1

Ο Γιοβάνοβιτς συνηθίζει να μιλά για σοβαρότητα και ταπεινότητα. Με αυτά τα χαρακτηριστικά καλούμαστε την Κυριακή το βράδυ να επιβεβαιώσουμε τον τίτλο του φαβορί που μας συνοδεύει κόντρα στους Παφίτες. Έχουμε καταφέρει φέτος να αποφύγουμε την παγίδα παρόμοιων αγώνων και εύκολα σχεδόν περάσαμε από το Παραλίμνι, το ΓΣΖ το «Αμμόχωστος», το Δασάκι. Αν παρουσιάσουμε τα γνωστά μας στοιχεία, τότε όση αντίσταση και αν καταβάλει η Πάφος του Σάσα Γιοβάνοβιτς αναμένεται να λυγίσει απέναντι στη δική μας ανωτερότητα. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να περάσει και αυτό το εμπόδιο για να πάει στο σημαντικό ραντεβού με την Ανόρθωση με την καλύτερη ψυχολογία. Η ισοπαλία της ομάδας της κοπ με την ΑΕΛ μας δίνει επιπλέον υποχρέωση για να πετύχουμε τον στόχο στο Παφιακό και να πάμε στο μείον ένα από την 1η θέση.

Η 11άδα που θα προτιμήσει ο Γιοβάνοβιτς παραμένει ξανά άγνωστη για κάποιες θέσεις. Έχει πανέτοιμο τον πρώτο μας σκόρερ Ατόρνο και πιθανόν να θελήσει να τον ξεκινήσει ώστε να τον προετοιμάσει εν όψει Ανόρθωσης. Έχει όμως και το Μαντούκα σε πολύ καλή κατάσταση και δεν αποκλείεται να το διατηρήσει στην επίθεση βάζοντας στα άκρα τους Αλωνεύτη, Χαραλαμπίδη. Ερωτηματικό και αν θα ξεκινήσει ο Μπένα που είναι στην αποστολή ενώ ο Ζουέλα θα είναι η νέα επιλογή στο κέντρο της άμυνας για να καλύψει τον αδικημένο Μπόρδα. Λογικά θα δούμε τον ΑΠΟΕΛ με τον Πάρντο, τον Σέρτζιο, το Νεκτάριο τον Καρυπίδη, το Ζουέλα, το Μοραίς, τον Πίντο, το Τζιόλη, τον Αλωνεύτη, το Χαραλαμπίδη και το Μαντούκα. Επαναλαμβάνουμε πως  Ατόρνο και Μπένα είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να αλλάξουν την εκτίμηση για την 11άδα στο Παφιακό.

Θα νιώσουν σαν στο σπίτι τουςΜέχρι και 1500 φίλαθλοι προβλέπεται να υποστηρίξουν την ομάδα στο Παφιακό και να ζεστάνουν τους ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος ζεστάθηκε ήδη για το επόμενο παιχνίδι αλλά κανένας δεν πρέπει να υποτιμήσει το σημερινό. Πρώτα να υποστηρίξουμε την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς και έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε για την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου.

Η παράμετρος διαιτησίαΌσοι βρεθούν σήμερα στο Παφιακό πιθανών να προκληθούν. Η απόφαση του Ολλανδού να ορίσει τον Τράττο είναι ακόμα ένα επεισόδιο σε όλα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο για το οποίο κάναμε ειδική αναφορά. Σήμερα αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι να συστήσουμε ψυχραιμία και να πούμε πως αν ο ΑΠΟΕΛ παίξει δυνατά και καλά τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!