Προπώληση εισιτηρίων με χόχο

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ για το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας 2014 – 2015 που θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 16:00 στο Στάδιο ΓΣΠ. Οι φίλαθλοι της Ομάδας μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Νότια Κερκίδα. Οι είσοδοι για τους φιλάθλους μας θα ανοίξουν στις 14:00. Μετά την διάθεση για τις ανάγκες της ομάδας, των συνεργατών και του ΠΑΝΣΥΦΙ τα εισιτήρια που παραμένουν είναι 855.

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΚΑ €15

ΜΑΘΗΤΙΚΑ €10

ΠΑΙΔΙΚΑ €1

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΟΡΑΣ

Δικαίωμα για αγορά εισιτηρίου έχουν οι πρώτοι 855 κάτοχοι πληρωμένων εισιτηρίων διαρκείας, βάσει των βαθμών που έχουν συλλεχθεί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου στo πλαίσιo του προγράμματος APOEL FC LOYALTY/ MEMBERSHIP. Οι θέσεις των δικαιούχων και οι βαθμοί που έχουν συλλέξει παρουσιάζονται στο σχετικό έγγραφο (pdf) στο τέλος της ανακοίνωσης (για ευκολία έχει γίνει ταξινόμηση ανάλογα με το τμήμα). Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με μήνυμα SMS.

*Οι δικαιούχοι μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο αγώνα αντίστοιχο της κατηγορίας του εισιτηρίου διαρκείας τους.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP

•   Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015: 09:00 – 13:00 & 14:00 – 17:00 (μόνο για τους δικαιούχους)

•   Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015: 09:00 – 13:00 & 14:00 – 19:00 (μόνο για τους δικαιούχους)

•   Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015: 09:00 – 13:00 (μόνο για τους δικαιούχους)

* Σε περίπτωση που παραμείνουν αδιάθετα εισιτήρια θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση διάθεσης εισιτηρίων

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ

• ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.

• ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.

• ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΟ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

– Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 14:00 και καλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα προς αποφυγή ταλαιπωρίας και καθυστέρησης κατά τον έλεγχο στις εισόδους.

– Απαγορεύεται η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων όπως φωτοβολίδες, κροτίδες και ιστούς ενώ ταυτόχρονα δεν επιτρέπεται η μεταφορά πανό με πολιτικό, προκλητικό και ρατσιστικό περιεχόμενο.

– Λεπτομέρειες για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα θα ανακοινωθούν από την αστυνομία και θα αναδημοσιευθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως τηρήσουν τα μέτρα για την δική τους ασφάλεια.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!