Προσθήκη ανάγκης

Εκεί που όλοι περίμεναν μεταγραφική ενίσχυση επιπέδου Κλεϊτον, διοίκηση και τεχνική ηγεσία αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε μια προσθήκη που δεν είχαν σκοπό να πραγματοποιήσουν. Η νέα υποτροπή του Μιχάλη Μορφή ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για δυο περίπου μήνες άνοιξε το δρόμο για την απόκτηση του Σοφρώνη Αυγουστή, ο οποίος υπόγραψε χτες συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Η προσθήκη κρίθηκε αναγκαία αφού πέραν του Κίσσα δεν υπάρχει οποιαδήποτε άλλη επιλογή, οπότε ο Αυγουστή θα βρεθεί άμεσα στον πάγκο με την προοπτική να πάρει και λεπτά συμμετοχής.

Επικοινωνιακά η πρώτη μεταγραφή να επιβεβαιώνει τη δυστοκία που υπάρχει στο να κλείσουν θετικά περιπτώσεις παικτών που θεωρούνται ιδανικές, γεγονός που βάζει πίεση σε διοίκηση και Γιοβάνοβιτς. Όλοι αναγνωρίζουν και θέλουν το ΑΠΟΕΛ να ενισχυθεί με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές αλλά όσο αυτό καθυστερεί τόσο μεγαλώνει η ανησυχία. Αυτό αποτυπώνεται και στο σχετικό δημοψήφισμα της ιστοσελίδας μας όπου σε σύνολο δυο χιλιάδων συμμετεχόντων, το 44% δηλώνει πολύ προβληματισμένο από τον μέχρι σήμερα απολογισμό.

Είναι φυσιολογικό μετά από μια ήττα να προκύπτει προβληματισμός και το ζητούμενο πέραν αυτού είναι να υπάρξει άμεση ανάκαμψη. Αυτό σημαίνει επιστροφή στις νίκες στον κυριακάτικο αγώνα εναντίον της ΕΝΠ. Το ΑΠΟΕΛ δείχνει στους τελευταίους αγώνες να μη βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αυτό είναι μεν φυσιολογικό λόγω της υπερπροσπάθειας στο πρώτο μισό αλλά δεν παύει να υπάρχει η ανάγκη για τους βαθμούς που θα μας κρατήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η καλύτερη αφορμή
Το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει το απόγευμα (6.30) του Σαββάτου την ομόνοια για την προημητελική φάση του κυπέλλου και ο κόσμος οφείλει να δώσει μαζικά το παρών του. Η ομάδα του Χρίστου Στυλιανίδη πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής και είναι εκ των πραγμάτων το πρώτο φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν ο κόσμος αρχίσει σιγά σιγά να πηγαίνει στο γήπεδο τότε το Λευκόθεο θα γίνει το γνωστό απόρθητο φρούριο από το οποίο κανείς δεν μπορεί να φύγει με κέρδος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!