Προσοχή στις προκλήσεις

Μπορεί να είναι η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος, να απολαμβάνει την κορυφή αλλά ο φόβος και το άγχος βγάζουν μάτια. Η κατά τα άλλα αλλαγμένη φετινή Αελ τις τελευταίες μέρες κατέφυγε στις τακτικές που είναι μέσα στο DNA της προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια άρχισαν να κλαψουρίζουν για τη διαιτησία, τη φιλοξενία που έτυχαν και να φανατίζουν ταυτόχρονα τους οπαδούς τους. Δεν έμειναν όμως σε αυτά αφού έπρεπε να φανατίσουν τους αφρικάνους ποδοσφαιριστές τους, έτσι σκαρφίστηκαν ρατσιστικά συνθήματα και επεξεργασμένες εικόνες τις οποίες παρουσίασαν ως δημιούργημα δικών μας οπαδών.  Ακολούθησαν ψευτοαπειλές μέσω τηλεφώνων και η ψεσινή βόλτα μικρής μερίδας οπαδών τους στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή της ομάδας μας.Οι φήμες ότι δεν θα τελειώσει ο αγώνας δε περίπτωση που βρίσκονται πίσω στο σκορ ή ότι θα γίνουν επεισόδια έξω από το γήπεδο είναι όλα προϊόν του άγχους που τους έχει κυριεύσει.

Εννοείται ότι όλοι στον ΑΠΟΕΛ πρέπει να είναι προετοιμασμένοι. Μπορεί οι παίκτες μας αλλά και οι οπαδοί μας να προκληθούν,  πρέπει όμως όλοι να δείξουν αυτοσυγκράτηση. Η ομάδα μας καλείται σήμερα να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να της το στερήσει.

Η κερκίδα μας πρέπει να είναι ένα ηφαίστειο που θα εκραγεί χωρίς όμως ρίψη αντικειμένων που μπορεί να οδηγήσουν στη διακοπή του αγώνα. Το θέμα το φωτοβολίδων είναι χιλιοειπωμένο. Σκεφτείτε μόνο να κερδίσουμε σήμερα και να αντιμετωπίσουμε την Ομόνοια σε άδειο ΓΣΠ..

Ο Παναγή και ο κίνδυνος να μην αντέξει την πίεση είναι κάτι άλλο που απασχολεί κάποιους. Και πάλι η διακοπή του αγώνα εις βάρος μας είναι κάτι που δεν θα βοηθήσει. Υπάρχουν εξάλλου άλλοι τρόποι με τους οποίους τόσο ο κόσμος όσο και η διοίκηση μπορούν να εξασκήσουν πίεση στον Παναγή.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!