Προσοχή στον Τράττο

Ασφαλώς και ο σημερινός αγώνας θα κριθεί από την απόδοση της δικής μας ομάδας αλλά δεν μπορεί κανένας να παραβλέψει ότι μια σημαντική παράμετρος στην εξέλιξη και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα είναι η διαιτησία. Από την Τετάρτη γράψαμε ότι στο short list των ατόμων που κόβουν και ράβουν τους ορισμούς βρισκόταν ο Λεόντιος Τράττος ενώ χτες  στη στήλη apoel.net σε 1 λεπτό το επιβεβαιώσαμε. Παρασκηνιακά ο ορισμός θεωρείται επιτυχία για την ομάδα του Κάκου αφού ο Τράττος βρισκόταν μαζί με τον Ζαφείρη στη λίστα με τους επιθυμητούς διαιτητές για τον σημερινό μας αντίπαλο. Ο Τράττος που ξεχωρίζει για την ανάγκη του να συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας έχει επίσης την ικανότητα να σπρώχνει την ομάδα που επιθυμεί με τρόπο που να μην τον αφήνει προκλητικά εκτεθειμένο. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια βοήθησε την Ανόρθωση όσο μπορούσε στον αγώνα με την Σαλαμίνα ενώ επιχείρησε να γίνει ο πρωταγωνιστής στον αγώνα μας με τον Άρη. Θυμίζουμε τον κατά τα άλλα ήρεμο Γιοβάνοβιτς να ωρύεται με τα ύπουλα σφυρίγματα του Τράττου..

Με βάση τα πιο πάνω καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα και να προσαρμοστούμε στο βαθμό που πρέπει στις διαθέσεις του Τράττου. Αν ανέχεται το σκληρό παιχνίδι επειδή έτσι μας αντιμετωπίζει η Ανόρθωση θα πρέπει να προσαρμοστούμε ανάλογα. Ο εκνευρισμός των παικτών μας μόνο κακό θα μας κάνει και δυστυχώς ο κκέλης διαιτητής είναι πολύ καλός σε αυτό τον τομέα.

Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά πώς να προστατέψει την ομάδα και θα πρέπει με τη σειρά του μέσα στα επιτρεπτά πλαίσια να κάνει τον Τράττο να καταλάβει ότι μέσα στο σπίτι μας οφείλει να σέβεται την κορυφαία ομάδα της Κύπρου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!