Συμμαχία κομπλεξικών με αφορμή τον Ατόρνο

Ακόμα ένα περιστατικό έρχεται να επιβεβαιώσει ότι κάποιοι παραμένουν αθεράπευτα αντιαποελίστες και προκλητικοί. Ο δικηγόρος Γιώργος Χριστοφίδης ως τέτοιος νομίζει ότι θα χτυπήσει την ομάδα μας έχοντας δεκανίκια τους απένταρους του Απόλλωνα. Αφορμή για την παράξενη ομολογουμένως συμμαχία είναι η υπόθεση Ατόρνο, την οποία η ομάδα της Λεμεσού παλεύει σε μια διαμάχη της με την ΚΟΠ. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια και έχοντας συμβουλάτορα τον Χριστοφίδη, ο Απόλλωνας κατέθεσε στην ομοσπονδία αίτημα με το οποίο ζητά την απαγόρευση συμμετοχής του παίκτη σε οποιονδήποτε αγώνα μέχρι να εκδικαστεί η προσφυγή τους. Πρακτικά Χριστοφίδης και Απόλλων ζητούν να μην αγωνιστεί ο Ατόρνο στους αγώνες με Ανόρθωση και Πόρτο αφού η εκδίκαση της υπόθεσης είναι προγραμματισμένη μετά τους συγκεκριμένους αγώνες. Η κίνηση τους ερμηνεύεται από την ομάδα μας ως ένας μοχλός πίεσης προκείμενου να συμφωνήσουμε σε ένα διακανονισμό μέσω του οποίο θα αποζημιωθεί η ομάδα της Λεμεσού.

Το ότι επέλεξαν να καταθέσουν το αίτημα τους παραμονές των συγκεκριμένων αγώνων ενώ το όλο θέμα εκκρεμεί εδώ και μήνες δείχνει ότι η πρόθεση τους είναι να μας φέρουν προ τετελεσμένων κάτι όμως που δεν ισχύει.

Στον ΑΠΟΕΛ όπως γράψαμε όταν ασχοληθήκαμε ξανά με το θέμα δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία και ο Ατόρνο θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για τους δυο επόμενους αγώνες και θα πάρει χρόνο συμμετοχής αν το κρίνει σκόπιμο ο προπονητής. Η απένταρη ομάδα της Λεμεσού θα παραμείνει μέσα στα χρέη και δεν θα πάρει ούτε ένα σεντ από τα εκατομμύρια που έχουμε στη διάθεση μας.

Ο σύντροφος Χριστοφίδης ο οποίος ήταν ο νομικός σύμβουλος και στις προσφυγές των  Πάολο Κόστα και Παρακευά Χρίστου εναντίον του ΑΠΟΕΛ, θα απογοητευτεί και αυτή τη φορά.  Οι εμμονές του σε οτιδήποτε αφορά τον ΑΠΟΕΛ τον αφήνουν ανεπανόρθωτα εκτεθειμένο αλλά ούτε αυτό φαίνεται να είναι αρκετό για να λειτουργήσει χωρίς φανατισμό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!