Προχωρούμε με έφεση

Ασφαλώς και μπορούμε να κερδίσουμε την Αελ όποτε και όπου αγωνιστούμε αλλά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Ο ΑΠΟΕΛ σεβόμενος την ιστορία του και την ανάγκη διαφύλαξης των θεσμών και της όποιας αξιοπιστίας έχει μείνει στο διεφθαρμένο κυπριακό ποδόσφαιρο του αισχρού Κουτσοκούμνη, θα προχωρήσει σε έφεση της χτεσινής απόφασης της δικαστικής επιτροπής Όπως τονίζουμε από χτες δεν απαιτούμε απλά έφεση αλλά να κερδιθεί. Δεν μπορεί να μην κερδιθεί εξάλλου όταν τα υποχείρια του Κουτσοκούμνη αναγνωρίζουν ότι πήραν μια απόφαση εκτός της αρμοδιότητας του με στόχο να σώσουν τάχα το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Η διοίκηση Πετρίδη πρέπει να κάνει όλα όσα πρέπει προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Είναι ξεκάθαρο ότι η απόφαση της δικαστικής βασίστηκε σε παρασκηνιακές επαφές και οδηγίες που δόθηκαν στη δικαστική επιτροπή από τον Κουτσοκούμνη. Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι η πελατειακή σχέση του προέδρου της ΚΟΠ με τον αντίστοιχο της Αελ λειτουργεί με τρόπο καταλυτικό και που επηρεάζει εδώ και χρόνια τις αποφάσεις της ΚΟΠ.

Η άμεση επιστροφή των διεθνών από την Ιαπωνία είναι το άλλο ζητούμενο είτε γίνει ο αγώνας είτε όχι. Ο Κουτσοκούμνης έχει και θράσος  να απειλεί με αφαίρεση βαθμών αν αυτό γίνει χωρίς την έγκριση του!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!