Πρωτόγνωροι στόχοι

Σε λίγες μέρες ξεκινά η μεγαλύτερη πρόκληση στη ιστορία του ΑΠΟΕΛ έτσι κρίναμε σκόπιμο να σχολιάσουμε και να θυμίσουμε κάποια πράγματα. Είναι η πρώτη φορά που με το ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων έχουμε σαν στόχο την είσοδο σε ένα εκ των δυο ομίλων ευρωπαϊκών ομίλων με τον πήχη των απαιτήσεων να έχει ανεβεί τόσο ψηλά που αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο θα κριθεί ως αποτυχία. Ρεαλιστικά όλοι αναμένουν ότι με προσοχή και λίγη τύχη θα πάμε μέχρι τον κρίσιμο 40 προκριματικό του champions league, o οποίος διασφαλίζει αυτόματα και την είσοδο στους ομίλους του. Αν δεν τα καταφέρουμε λοιπόν σε αυτή τη φάση η όποια πίκρα θα μετριαστεί με τη συμμετοχή στους ομίλους της δεύτερης πιο σημαντικής διοργάνωσης! Οι διοικούντες για οικονομικούς κυρίως λόγους και ο κόσμος για ακόμα περισσότερους αναμένει ότι θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και θα κυνηγήσουμε όχι το όνειρο πλέον αλλά τον στόχο. Στόχο που τον θέλουμε όλοι περισσότερο και από το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Η χτεσινή δήλωση-υπενθύμιση του Φοίβου Ερωτοκρίτου ότι προτιμά τους ομίλους του champions league παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος αντικατοπτρίζει την προσέγγιση όλων.Με αυτά τα δεδομένα μπορεί κάποιος εύκολα να αντιληφθεί τις προεκτάσεις ενός πρόωρου αποκλεισμού. Ο πήχης είναι πιο ψηλά από ποτέ και δικαιολογημένα ο κόσμος αρνείται να δεχτεί ότι μια άσημη αλβανική ομάδα μπορεί να σταθεί αξεπέραστο εμπόδιο. Ο Γιοβάνοβιτς ξέρει καλύτερα από όλους τις απαιτήσεις του κόσμου, τις προσδοκίες των ποδοσφαιριστών όπως και την οικονομική παράμετρο μιας επιτυχίας ή αποτυχίας.

Η Σκεντερμπέου θα είναι εύκολος αντίπαλος αν ο ΑΠΟΕΛ παρουσιαστεί σοβαρός και έτοιμος από κάθε άποψη και σε αυτό τον τομέα επικεντρώνονται οι προσπάθειες της τεχνικής ηγεσίας. Παραδοσιακά δυσκολευόμαστε στη φάση αυτή ενώ οι αλβανοί παρά το ότι δεν έχουν να δείξουν κάτι αξιόλογο τα τελευταία χρόνια θα έχουν το κίνητρο που έχει οποιαδήποτε ομάδα που θέλει να ανατρέψει τα προγνωστικά.

Προσοχή λοιπόν από την αρχή έτσι ώστε να κάνουμε το νέο μας ευρωπαϊκό ταξίδι τόσο μακρύ όσο απαιτούμε και θέλουμε όλοι να είναι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!