Πόσο ΑΠΟΕΛ αντέχεις σήμερα;

Μια μεγάλη γαλαζοκίτρινη Παρασκευή βρίσκεται μπροστά μας. Το Λευκόθεο ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τους οπαδούς της ομάδας μας για ένα από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια ΑΠΟΕΛίστικα αγωνιστικά απογεύματα που έζησε ποτέ. Η ομάδα Φούτσαλ του Σωματείου μας αγωνίζεται απέναντι στην αελ στις 6μμ σε μια προσπάθεια να συνεχίσει την πορεία της για τον τίτλο. Μετά τη νίκη στο μπάσκετ με την οποία στείλαμε την ομάδα  της Λεμεσού στη Β κατηγορία, θα πρέπει και αυτή του φουτσαλ να πάει πίσω στην πόλη τους αδιάβαστη. Οι κερκίδες του Λευκοθέου θα ζήσουν απλά το πρώτο ημίχρονο του ΑΠΟΕΛίστικου πάρτι γιατί ακολουθεί άλλη μια μεγάλη αποστολή με το πέρας του φουτσαλ. Λίγο πιο μετά (8μμ) και αφού πακετάρουμε τους λεμεσιανούς για το δρόμο της επιστροφής, η πετοσφαιρική μας ομάδα δίνει έναν πολύ κρίσιμο αγώνα απέναντι στην Α.Ε Καραβά.

Το τμήμα βόλεϊ του ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται μετά από χρόνια στην 1η κατηγορία και προσπαθεί με μεγάλο αγωνιστικό σθένος να κρατηθεί και να κερδίσει την παραμονή του. Η επαναδραστηριοποίηση του τμήματος πριν από 2 χρόνια δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση και οι θυσίες που γίνονται να για μπορέσει το Σωματείο μας να λειτουργεί ένα από τα ιστορικότητα του τμήματα σε ανταγωνιστικά επίπεδα είναι τεράστιες. Ο κόσμος έχει υποχρέωση να σταθεί δίπλα στην ομάδα βόλεϊ και δεν υπάρχει καλύτερη αφορμή από την σημερινή μέρα.

Ένα απόγευμα γεμάτο ΑΠΟΕΛ και μια κερκίδα με σερί παλμό ανεξαρτήτως αθλήματος , είναι το καλύτερο δώρο για να υποδεχτούμε τα δύο αυτά τμήματα μας στην νέα χρονιά.

Το εισιτήριο και για τους 2 σημερινούς αγώνες  είναι κοινό και κοστίζει μόνο €5.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!