Σέρτζιο: Είμαστε ακόμα ζωντανοί

Ο προπονητής μας δεν δίστασε να σχολιάσει την εχθρική διαιτησία αλλά και να στείλει το μήνυμα ότι στον επαναληπτικό θα είμαστε πιο δυνατοί και βελτιωμένοι. Η αλήθεια είναι ότι οι εκτιμήσεις του περί ετοιμότητας του ΑΠΟΕΛ στον πρώτο επίσημο αγώνα διαψεύστηκαν και το μόνο που μας απομένει είναι να δικαιωθεί στις αντίστοιχες του επαναληπτικού. Αναλυτικά οι δηλώσεις Σέρτζιο:

Αν έμεινε ευχαριστημένος και για το αποτέλεσμα : Είμαι περήφανος  από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου. Πιστεύω ακόμη ότι θα βελτιώθουμε. Ήταν μόλις το πρώτο μας παιχνίδι. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, άλλα πιστεύω ότι είμαστε ακόμη ζωντανοί και μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Αν πιστεύει ότι η διαιτησία έπαιξε σημαντικό ρόλο: Είναι εύκολο να μιλάμε για πέναλτι. Είναι κάποιες λεπτομέρειες σε ένα αγώνα που πρέπει να αναλύσουμε. Είχαμε δυο εξαιρετικές αντεπιθέσεις. Σε δυο περιπτώσεις μας σταμάτησε για να δώσει κίτρινες στους αντιπάλους. Δεν θέλω να σχολιάσω περισσότερο.

Είδα την Μαριμπορ και λέω ότι είναι καλή ομάδα. Περιμένουν  να παίξουν αντεπιθέσεις και το ότι η ετοιμότητα τους θα μας έβαζε σε επικίνδυνες καταστάσεις. Το θέμα είναι αν η Μαριμπορ θέλει να διατηρήσει αυτό το στιλ και να κρατήσει το σκορ ή να παίξει παιχνίδι. Εμείς θα πάμε εκεί για να παίξουμε παιχνίδι.

Για τον βοηθό του, τον Ντα Κρουζ: Ήταν πολύ περίεργο για εμάς. Ευτυχώς τώρα είναι καλύτερα. Θα πάω τώρα κοντά του και θα μείνω δίπλα του. Ελπίζουμε να είναι σύντομα κοντά μας.

Αντωνίου: Δυσαρεστημένοι από διαιτησία

Ο αντιπρόεδρος Αντωνίου δεν μπορούσε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα μην κάνει αναφορά στη διαιτησία αλλά και στο προβληματικό δεύτερο ημίχρονο. Έστειλε παράλληλα μήνυμα πίστης για την πρόκριση.

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί. Χάσαμε από την φρεσκάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο και δεχτήκαμε την ισοφάριση. Στη συνέχεια, προσπαθήσαμε για να πετύχουμε δεύτερο γκολ, όμως ο διαιτητής μας αρνήθηκε ένα καθαρό πέναλτι που ήταν και κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της Μάριμπορ. Είμαστε δυσαρεστημένοι για τη διαιτησία. Δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε κάποια πράγματα. Όπως και να έχει, πρέπει να χτίσουμε στην απόδοση μας. Η ομάδα έδειξε ότι έχει προοπτικές. Το ΑΠΟΕΛ, μπορεί να πετύχει την πρόκριση. Θα γίνει μεγάλη μάχη στη Σλοβενία. Η ομάδα μας είναι έμπειρη. Με τη βελτίωση που θα παρατηρηθεί θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση» ανέφερε αρχικά ο κ. Αντωνίου

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!