Σεγκιρί Reloaded

Η είδηση ότι ο Μπάρκ Σεγκιρί απέχει από τις προπονήσεις λόγω κάποιων ενοχλήσεων στο πόδι μπορεί κατά την άποψη μας να θεωρηθεί η πιο αρνητική εξέλιξη των τελευταίων ημερών. Ούτε και το ναυάγιο της απόκτησης του Ντέκο και γενικότερα η στασιμότητα που υπάρχει στο θέμα απόκτηση των δυο παικτών που ψάχνουμε δεν μπορεί να θεωρηθεί πιο ανησυχητική. Και αυτό γιατί φαίνεται να συνεχίζεται και φέτος η παράδοση που θέλει τον αμυντικό μας να μην μπορεί να ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία όταν σχεδίαζαν το νέο ΑΠΟΕΛ θεωρούσαν απαραίτητο όπως οι Ζε Κάρλος και Σεγκιρί συμμετείχαν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας αφού αυτό θα βοηθούσε στα μέγιστα να αποφευχθούν μεταγενέστερα προβλήματα τραυματισμών. Για τον Βραζιλιάνο η λύση δόθηκε με την μη κάθοδο του στην Κύπρο, αλλά για τον Σεγκιρί τα πράγματα είναι διαφορετικά.

>

Ο αμυντικός μας αν δεν μπορέσει να συμμετάσχει στις προπονήσεις δύσκολα θα μπορέσει να έχει τις συμμετοχές που πρέπει, ενώ το ότι κάθε χρόνο είναι διαθέσιμος όλο και λιγότερο σχετίζεται με το όλο θέμα. Μπορεί λοιπόν στα καλά του να είναί ο καλύτερος μας αμυντικός αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Ας ελπίσουμε ότι η επάνοδος του σε φουλ ρυθμούς θα έρθει σύντομα, για να μην ανατραπεί πολύ νωρίς ο σχεδιασμός των υπευθύνων.

Στο θέμα ενίσχυσης και από τι στιγμή που αυτή δεν έγινε εφικτή πριν την αναχώρηση της ομάδας για Αυστρία, δεν υπάρχει η ίδια πίεση με τις προηγούμενες μέρες. Όπως είναι γνωστό ψάχνουμε για τον αντικαταστάτη του Ζε Κάρλος αλλά και για έναν ακόμα επιθετικό. Οι δυο αυτές προσθήκες θεωρούνται δεδομένες και ίσως υπάρξει άλλη μια αναλόγως και των πορισμάτων που θα προκύψουν από τα όσα δει ο Γιοβάνοβιτς στην Αυστρία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!