Συνέχεια στην Αυστρία

Από σήμερα η ομάδα μας μεταφέρει τη βάση της στην Αυστρία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Δυστυχώς ούτε και η χτεσινή μέρα ξεκαθάρισε τις περιπτώσεις των Ντέκο και Μορένο, έτσι η υπόλοιπη αποστολή ταξίδεψε χωρίς έναν εκ των δυο. Η περίπτωση του Ισραηλινού φαινόταν να πλησιάζει σε θετική κατάληξη αλλά οι γείτονες μας φάνηκαν συνεπής στην παράδοση που τους θέλει να παρουσιάζονται αδιάλλακτοι και με υπερβολικές απαιτήσεις στις διαπραγματεύσεις. Αναμένεται μέχρι αύριο να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα αφού η διοίκηση θα πρέπει να αποφασίσει να είναι διαθετημένη και αν αξίζει τον κόπο να κάνει την υπέρβαση για τον Ισραηλινό μέσο.

Ο στόχος να κλείσει το ρόστερ πριν την μετάβαση της ομάδας στην Αυστρία αποδείχτηκε ανέφικτος αλλά το γεγονός ότι έχουν γίνει οι περισσότερες προσθήκες είναι σημαντικό. Σε δηλώσεις του ο Κυριάκος Ζιβανάρης στην τελευταία δημοσιογραφική διάσκεψη τόνισε ότι θα γίνουν ακόμα 2-3 μεταγραφές και το σίγουρο είναι ότι ψάχνουμε για ακόμα έναν καθαρόαιμο επιθετικό αλλά και για τον αντι Ζε Κάρλος. Για τον Βραζιλιάνο εκδηλώθηκε και με τον πιο επίσημο τρόπο η αποφασιστικότητα της διοίκησης να του κόψει την μπάλα αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά, ενώ επιβεβαιώθηκε ότι είναι ανεπιθύμητος στον Αρχάγγελο.

>

Επιστρέφοντας στα της προετοιμασίας το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως στην Αυστρία θα γίνονται δυνατές προπονήσεις μέσω των οποίων ο προπονητής θα προσπαθήσει να ετοιμάσει την ομάδα ενόψει των επίσημων της υπποχρεώσεων. Παρόλο που δεν έχει γίνει γνωστό αναμένεται να γίνουν και κάποια φιλικά μέσω των οποίων θα γίνουν γνωστές και οι πρώτες σκέψεις του Σέρβου προπονητή για το πώς και ποιοι θα αποτελούν το βασικό κορμό της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στην Αυστρία είναι οι ακόλουθοι: Μορφής,

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!