Σκάνδαλο με την υπογραφή της ΚΟΚ

Το πρωτοφανές σκάνδαλο που φέρει την υπογραφή του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας εξέτασε σε ψεσινή του συνεδρία το Διοικητικό συμβούλιο του ΚΟΑ. Στην είδηση την οποία αποκαλύπτει σήμερα στην ιστοσελίδα του  το Supersport FM φαίνετε ότι ο ΚΟΑ διέταξε έρευνα για το γεγονός ότι η  ΚΟΚ ενέγραψε παράτυπα κάποια άτομα στον κατάλογο των στρατευσίμων καλαθοσφαιριστών τα οποία ελάχιστη ή καμία σχέση είχαν με το άθλημα. Συγκεκριμένα, για να εξυπηρετήσει τα προσωπικά του συμφέροντα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας  είχε εγγράψει  στον συγκεκριμένο κατάλογο ένα στρατιώτη ως Διεθνή για να λαμβάνει διευκόλυνσης από την Εθνική Φρουρά, ενώ σε μια δεύτερη περίπτωση είχε δηλώσει ως επίλεκτο έναν άλλο,  για να εξυπηρετήσει οικογενειακά επαγγελματικά συμφέροντα.   Μάλιστα ο συγκεκριμένος όχι μόνο δεν είναι καλαθοσφαιριστής αλλά ούτε καν αθλητής καθώς ουδέποτε εκδόθηκε δελτίο υγείας για τον ίδιο από τον ΚΟΑ.

Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και γι’αυτό ο ΚΟΑ διέταξε έρευνα, ενώ αποφάσισε όπως παγιοποιήσει τα κονδύλια προς την ΚΟΚ μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση. Το συγκεκριμένο γεγονός θα πρέπει να προβληματίσει σοβαρά την Πρόεδρο του ΚΟΑ,  το Υπουργείο Άμυνας αφού  εκθέτει ολόκληρο το σύστημα,  μέσα από το οποίο φαίνεται να λειτουργούν και να εξυπηρετούνται οι προσωπικά συμφέροντα τα οποία στην περίπτωση του Προέδρου της ΚΟΚ αποκαλύπτουν και την μεθοδολογία την οποία ακολουθεί για να διατηρεί την συγκεκριμένη θέση.

Το τεράστιο αυτό σκάνδαλο αποκαλύπτει με τον πιο εμφαντικό τρόπο το ήθος και τις αρχές που διέπουν τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας αλλά και όσους τον υποστηρίζουν τα τελευταία χρόνια. Οι συγκεκριμένες παρατυπίες είναι η κορυφή του παγόβουνου των λανθασμένων χειρισμών και παράνομων διαδικασιών που ακολουθεί η Ομοσπονδίας  όλα αυτά τα χρονιά υπό την Προεδρία του.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!