Στάζει μέλι και ο Φινκ

Η καλύτερη φετινή εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ δεν έμεινε ασχολίαστη από τον προπονητή μας ο οποίος συμφώνησε με την επισήμανση ενώ έστρεψε την προσοχή όλων και στον αγώνα του Σαββάτου με τους χόχους λέγοντας πως έχουμε να αποδείξουμε κάποια πράγματα σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φινκ:

Σήμερα αλλάξαμε 9 παίκτες, βάλαμε νεαρούς, και απέδειξαν ότι είναι παρόντες. Υπάρχει ανταγωνισμός. Μετέφεραν πολλα στο γήπεδο. Είμαι τυχερός που δουλεύω με τέτοιους παίκτες. Ήταν φρέσκοι και εφάρμοσαν πολύ καλά το πρέσινγκ. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Στο τέλος, βάλαμε φρέσκους παίκτες από τον πάγκο και σκοράραμε δυο φορές. Δεν έχουμε ξεκούραση αλλά ένα σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να αποδείξουμε πράγματα σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Μπορεί να φρεσκάρω και πάλι την ομάδα. Αυτό ήταν το πλάνο σήμερα και πήγαν όλα καλά. Καλή επιτυχία στην Ανόρθωση.

Αν περίμενε την εικόνα αυτή: Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου. Το περίμενα.

Αν είναι η καλύτερη σε διάρκεια εμφάνιση επί ημερών του: Ναι 100%. Είχαμε μεγάλα διαστήματα με καλή απόδοση, όμως δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε το παιχνίδι από τη μια πλευρά στην άλλη και αυτό πρέπει να το δούμε στο μέλλον. Θέλω να πω ότι η Ανόρθωση παίζει τακτικά πολύ καλά και ελπίζω να συνεχίσει έτσι και θα έχει επιτυχίες στο μέλλον. Εμείς μπορούσαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα γιατί έχουμε ένα μεγαλύτερο ρόστερ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!