Στα αστέρια με Cyprus Airways και ΚΟΤ

Παρά τις ανησυχίες κάποιων για εμπλοκή του ακελ με στόχο να χαλάσει την προφορική συμφωνία μεταξύ ΑΠΟΕΛ με Cyprus Airways και ΚΟΤ, κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο αφού πρόκειται για μια συμφέρουσα συμφωνία για όλες τις πλευρές. Η συμφωνία αφορά το χορηγό που θα εμφανίζεται στη φανέλα της ομάδας μας στους αγώνας του Champions League αφού όπως είναι γνωστό δεν υπάρχει δέσμευση με την ΜΤΝ. Οι προορισμοί του ΑΠΟΕΛ και κυρίως αυτοί που αφορούν Ρωσία και Ουκρανία έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για να ενδιαφερθούν έντονα ΚΟΤ και Cyprus Airways αφού είναι χώρες στις οποίες η Κύπρος επενδύει πάρα πολλά όσον αφορά το τουριστικό ρεύμα. Με την Cyprus Airways έχει επέλθει οριστική συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι να «περάσει» το θέμα και από το συμβούλιο του ΚΟΤ το οποίο αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα. Η συμφωνία αφορά τη δωρεάν ναύλωση τριών αεροπλάνων προς τους προορισμούς που θα ταξιδέψει η ομάδα μας. Σε αυτές της πτήσης θα ταξιδέψει η αποστολή αλλά και όσοι οπαδοί το επιθυμούν. Πέραν της δωρεάν μετάβασης της επίσημης αποστολής, η εταιρεία ΑΠΟΕΛ θα έχει έσοδα από την πώληση των αεροπορικών εισιτηρίων στους οπαδούς. Η διάθεση αυτών των εισιτηρίων θα γίνει από το See you travel το οποίο οργανώνει τις επίσημες εκδρομές.

Πέραν της δωρεάν μετάβασης αναμένεται να εισπράξουμε και ένα ποσό από τον ΚΟΤ με το συνολικό όφελος για την ομάδα μας να ανέρχεται στις 300 χιλιάδες ευρώ. Πρόκειται για μια συμφωνία που κρίνεται συμφέρουσα για την ομάδα μας και πολύ καλύτερη από αυτή που έγινε με την MTN προ διετίας.

Όσον αφορά τη διαφήμιση-λογότυπο που θα εμφανίζεται στη φανέλα αυτό δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει. Αν εγκριθεί από την Ουεφα πρόθεση των δυο χορηγών είναι να εμφανίζεται το λογότυπο των αερογραμμών και το site του ΚΟΤ.

Νεότερα θα πρέπει να περιμένουμε εντός των ημερών όταν θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!