Συμφώνησε και υπογράφει ο Μπίδης

Μπορεί να υπήρξε μια μικρή διαφορά στο οικονομικό αλλά αυτή δεν μπορούσε να σταθεί εμπόδιο για να συμβεί αυτό που έπρεπε και ήθελαν όλοι. Ο Χαραλαμπίδης συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση και εντός των επόμενων ημερών θα υπογράψει το σχετικό συμβόλαιο συνεργασίας. Παρά την καθυστέρηση που υπήρξε τους τελευταίους μήνες, η συνάντηση που έγινε τελικά την περασμένη εβδομάδα επιβεβαίωσε την αμοιβαία θέληση των δυο πλευρών για συνέχιση της συνεργασίας. Ακολουθώντας τη γνωστή τακτική των αιφνιδιαστικών κινήσεων από πλευράς διοίκησης, Κυριακίδης και Χαραλαμπίδης συναντήθηκαν και συμφώνησαν για ανανέωση της συνεργασίας. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι ουδέποτε υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Οι αμοιβαίες υποχωρήσεις αφορούσαν το οικονομικό και η μικρή αύξηση που θα καταλήξει να λαμβάνει ο Χαραλαμπίδης ικανοποιεί και τις δυο πλευρές. Τονίζουμε ότι οι φετινές απολαβές του παίκτη είναι στις 200 χιλιάδες ευρώ ενώ υπάρχει και ένα ειδικό μπόνους που ανεβάζει το ποσό στις 217 χιλιάδες.

Επίσημη ανακοίνωση-sms ίσως υπάρξει και σήμερα κάτι που θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο μια εκκρεμότητα που έδινε αφορμές για ποικίλα σχόλια. Παράλληλα ανοίγει και επίσημα το μεγάλο και σαφώς δυσκολότερο κεφάλαιο της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Νούνο Μοράις.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!