Συνάντηση με τους όρους του Φοίβου

Παρόλο που τα επικοινωνιακά τρικ των διοικούντων σωματείου και εταιρείας κουράζουν τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, πρέπει να σας ενημερώσουμε για τα νεότερα όσον αφορά την κόντρα ανάμεσα στις δυο πλευρές. Εν αναμονή της απόσυρσης της προσφυγής στην ΑΔΕΑ από το σωματείο κάτι που θα γίνει μάλλον σήμερα, ο Ποταμίτης απέστειλε χτες επιστολή μέσω της οποία ζητά και επίσημα συνάντηση μεταξύ όλων των εμπλεκομένων με σκοπό να λήξει με τρόπο «ειρηνικό» το όλο θέμα. Η σχετική επιστολή απασχόλησε τη συνεδρία της εταιρείας ΑΠΟΕΛ και όπως πληροφορούμαστε υπάρχει  πρόθεση από πλευράς τους να συζητήσουν με το σωματείο τα θέματα που το απασχολούν. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για να γίνει αυτό είναι να μην παρευρεθούν πρώην πρόεδροι ή άλλοι παράγοντες τους οποίους θέλει για τους δικούς του λόγους παρόντες ο Ποταμίτης.

Για τον Φοίβο Ερωτοκρίτου παρουσία του οποιουδήποτε πρώην παράγοντα ερμηνεύεται ως παραδοχή ύπαρξης διαφωνίας, οπότε και θέμα επιδιαιτησίας και όπως τόνισε εμφαντικά στη δημοσιογραφική του δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.  Επιπλέον ο πρόεδρος της εταιρείας θέλει να αποφύγει πάση θυσία τη συζήτηση ευαίσθητων οικονομικών θεμάτων στην παρουσία ακόμα και πρώην προέδρων ή και των οργανωμένων που θα έδιναν το παρών τους.

Ο Ποταμίτης με τη σειρά του κρατά κλειστά τα χαρτιά του για το τι θέλει να συζητήσει στη συνάντηση αυτή αλλά είναι δεδομένο ότι οι ανησυχίες του σχετίζονται με θέματα οικονομικής φύσεως στα οποία θα έβρισκε «συμμάχους» κάποιους τουλάχιστον από τους πρώην.

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!